Natuurlijk grafmonument gesmolten glas

Gesmolten glas wordt steeds vaker verwerkt in grafmonumenten. Door het op een speciale manier smelten van een glasplaat, komt er een natuurlijke structuur in het glas. Hierdoor is het glas mat geworden, wat een perfect canvas biedt om tekst op te plaat... lees meer >

Alles over dit gedenkteken

Eigenschappen

Product 20366
Catalogus Grafmonumenten
Collectie Eenvoudig tot bijzonder, Natuurlijk
Graftype Enkel
Materiaal Glas

Productomschrijving

Gesmolten glas wordt steeds vaker verwerkt in grafmonumenten. Door het op een speciale manier smelten van een glasplaat, komt er een natuurlijke structuur in het glas. Hierdoor is het glas mat geworden, wat een perfect canvas biedt om tekst op te plaatsen. Achter de staande glazen letterplaat bevinden zich twee natuurlijke zuilen van natuursteen. Deze zijn uniek van vorm en zijn samen met de letterplaat het beeldbepalende onderdeel van het grafmonument. De natuurlijke elementen zijn verder doorgevoerd in het liggende gedeelte. Zo bestaat de grafbedekking voornamelijk uit sedum en grijze steentjes en is het grafmonument geheel omrand met ruw gehakte brokken natuursteen. Alle elementen tezamen zorgen voor een natuurlijk grafmonument dat mooi in balans is.
Natuurlijk
De natuur levert ons de mooiste materialen, vormen en kleuren. Een gevonden stuk steen, een boomstam dat in de loop van miljoenen jaren is versteend of een fraai stuk hout. Daar maken we graag gebruik van. Natuurlijke gedenktekens zijn er in veel verschillende vormen en uitvoeringen. In onze collectie vindt u zowel gedenktekens die enkel en alleen uit puur natuurlijke materialen bestaan als natuurlijke gedenktekens die geïnspireerd zijn op de natuur.

Glas
Glas is op veel manieren te bewerken en te kleuren, waardoor het mogelijk is om een unieke uitstraling te creëren. Glas is duurzaam.