Natuurlijk grafmonument met bronzen reiger

Natuurlijk grafmonument met bronzen reiger foto 1
Een natuurlijk monument van leisteen met bronzen reiger. De oxide in de steen is een prachtige combinatie met de cortenstalen omranding. De roest oranjebruine kleur zal nog een aantal jaren doorwerken eer het zijn definitieve, bruine kleur krijgt. lees meer >
persoonlijk advies
Wilt u advies? Bel ons op 0481 - 371 333.
We voorzien u graag van advies.

Alles over dit gedenkteken

Eigenschappen

Product 18838
Collectie Beelden en Symbolen, Bijzonder persoonlijk, Eenvoudig tot bijzonder, Leisteen, Natuurlijk, Onderhoudsvrij, Zuilen
Dieren Dieren 3d, Reiger, Vogel
Kleur Beige, Bruin, Oranje
Materiaal Brons, Leisteen
Natuursteen kleuren Rood/oranje/bruin
Staande deel Natuurlijk
Subtype Staande steen zonder vloer

Productomschrijving

Een natuurlijk monument van leisteen met bronzen reiger. De oxide in de steen is een prachtige combinatie met de cortenstalen omranding. De roest oranjebruine kleur zal nog een aantal jaren doorwerken eer het zijn definitieve, bruine kleur krijgt.

Den Hollandsche heeft in haar showtuinen vele, natuurlijke materialen als zwerfkeien, leisteen en versteend hout. Een adviseur helpt u bij het maken van bijzondere combinaties.


Beelden en Symbolen
Door het gebruik van beelden of symbolen kunt u het gedenkteken personaliseren. Denk hierbij aan het toepassen van religieuze symbolen, maar ook het gebruik van symbolische weergave van een hobby. Ook woorden als 'verbintenis'  en 'liefde' zijn prachtig symbolisch weer te geven door bijvoorbeeld gebruik te maken van beelden met personages in een specifieke houding of setting.

Eenvoudig tot bijzonder

Een grafmonument uit de collectie ‘eenvoudig tot bijzonder’ kan in de basis eenvoudig van ontwerp zijn, maar qua materiaal, accessoires, afwerking en persoonlijke elementen zo ingetogen of expressief vormgegeven kunnen worden als u wilt. Het is altijd mogelijk om grafstenen naar wens aan te passen om zo tot een geheel persoonlijk ontwerp te komen. Een simpele grafsteen toont schoonheid in eenvoud en is ingetogen van karakter.

Natuurlijk
De natuur levert ons de mooiste materialen, vormen en kleuren. Een gevonden stuk steen, een boomstam dat in de loop van miljoenen jaren is versteend of een fraai stuk hout. Daar maken we graag gebruik van. Natuurlijke gedenktekens zijn er in veel verschillende vormen en uitvoeringen. In onze collectie vindt u zowel gedenktekens die enkel en alleen uit puur natuurlijke materialen bestaan als natuurlijke gedenktekens die geïnspireerd zijn op de natuur.

Brons
Brons heeft een fraaie uitstraling en is verkrijgbaar in meerdere kleurtinten door de toepassing van een patinabad. Bij langdurige blootstelling aan de buitenlucht kan het materiaal verkleuren. Dit is een natuurlijk proces, maar het materiaal behoudt wel zijn unieke uitstraling.