Natuurlijk grafmonument met ruwe keien

Natuurlijk grafmonument met ruwe keien foto 1
Dubbel grafmonument met een natuurlijke uitstraling. De grafbedekking bestaat uit een combinatie tussen split en beplanting. Een grafmonument uit de collectie ‘eenvoudig tot bijzonder’ kan in de basis eenvoudig van ontwerp zijn, maar qua materiaal, acc... lees meer >

Alles over dit gedenkteken

Eigenschappen

Product 7921
Artikelnummer 15803
Assortiment Natuurlijke gedenktekens
Collectie Eenvoudig tot bijzonder, Natuurlijk, Robuust/groot, Ruwe steen
Diverse tags Ruwe steen
Graftype Dubbel / Familiegraf, Familiegraf - met vloer, Kort graf, Robuust/groot
Kleur Beige, licht
Liggende deel Geheel beplanting, Natuurlijk
Materiaal Natuursteen, Ruwe steen
Natuursteen kleuren Beige/licht bruin
Productgroep Grafmonumenten, Natuurlijke stenen
Staande deel Natuurlijk, Natuursteen
Subtype Staande steen met vloer
Vormgeving Robuust/groot

Productomschrijving

Dubbel grafmonument met een natuurlijke uitstraling. De grafbedekking bestaat uit een combinatie tussen split en beplanting.
Eenvoudig tot bijzonder

Een grafmonument uit de collectie ‘eenvoudig tot bijzonder’ kan in de basis eenvoudig van ontwerp zijn, maar qua materiaal, accessoires, afwerking en persoonlijke elementen zo ingetogen of expressief vormgegeven kunnen worden als u wilt. Het is altijd mogelijk om grafstenen naar wens aan te passen om zo tot een geheel persoonlijk ontwerp te komen.Natuurlijk
De natuur levert ons de mooiste materialen, vormen en kleuren. Een gevonden stuk steen, een boomstam dat in de loop van miljoenen jaren is versteend of een fraai stuk hout. Daar maken we graag gebruik van. Natuurlijke gedenktekens zijn er in veel verschillende vormen en uitvoeringen. In onze collectie vindt u zowel gedenktekens die enkel en alleen uit puur natuurlijke materialen bestaan als natuurlijke gedenktekens die geïnspireerd zijn op de natuur.

Natuursteen


Grafmonumenten

Een grafmonument maken wij altijd op maat. Op die manier kunnen we echt iets unieks creëren dat past bij uw wensen en budget, maar ook voldoet aan de richtlijnen van de begraafplaats. Dat betekent ook dat we dit grafmonument naar uw wensen kunnen aanpassen.