Natuurlijk grafmonument met zuilen

Een robuust grafmonument met drie zuilen van basalt. De oxide in de steen zorgt voor de oranjebruine verkleuring. Een mooie combinatie met de cortenstalen omranding. De natuur levert ons de mooiste materialen, vormen en kleuren. Een gevonden stuk steen... lees meer >

Alles over dit gedenkteken

Eigenschappen

Product 20306
Catalogus Grafmonumenten
Collectie Natuurlijk, Zwerfkeien
Graftype Enkel
Materiaal Cortenstaal

Productomschrijving

Een robuust grafmonument met drie zuilen van basalt. De oxide in de steen zorgt voor de oranjebruine verkleuring. Een mooie combinatie met de cortenstalen omranding.
Natuurlijk
De natuur levert ons de mooiste materialen, vormen en kleuren. Een gevonden stuk steen, een boomstam dat in de loop van miljoenen jaren is versteend of een fraai stuk hout. Daar maken we graag gebruik van. Natuurlijke gedenktekens zijn er in veel verschillende vormen en uitvoeringen. In onze collectie vindt u zowel gedenktekens die enkel en alleen uit puur natuurlijke materialen bestaan als natuurlijke gedenktekens die geïnspireerd zijn op de natuur.

Zwerfkeien
Zwerfkeien hebben een zachte, natuurlijke vorm en zijn daardoor een fraai element om te gebruiken in een gedenkteken. De natuurlijke schoonheid maakt dat een zwerfkei niet al te veel decoraties nodig heeft.

Cortenstaal
Cortenstaal wordt steeds vaker toegepast in gedenktekens. Vanwege de levendige roestbruine kleur heeft het een warme uitstraling en wordt het ook steeds vaker gekozen. In tegenstelling tot wat de roestkleur wellicht doet vermoeden, is het materiaal zeer weervast.