Natuurlijke grafsteen met bronzen accessoires

Natuurlijke grafsteen met bronzen accessoires foto 1
Sasso verde is een natuursteensoort met een rustieke uitstraling. Deze natuurlijke grafsteen bestaat uit een ruw exemplaar van Sasso verde die uit onze collectie is geselecteerd. Daaromheen is het monument ontworpen. Het natuurlijke thema is bij het on... lees meer >
persoonlijk advies
Wilt u advies? Bel ons op 0481 - 371 333.
We voorzien u graag van advies.

Alles over dit gedenkteken

Eigenschappen

Product 30490
Collectie Eenvoudig tot bijzonder, Leisteen, Natuurlijk, Ruwe steen
Dieren Dieren 3d
Graftype Enkele grafsteen - met vloer
Kleur Groen
Liggende deel Leisteen, Natuurlijk, Natuursteen, Rivier
Materiaal Brons, Leisteen, Ruwe steen
Natuursteen kleuren Groen
Staande deel Natuurlijk
Subtype Staande steen met vloer

Productomschrijving

Sasso verde is een natuursteensoort met een rustieke uitstraling. Deze natuurlijke grafsteen bestaat uit een ruw exemplaar van Sasso verde die uit onze collectie is geselecteerd. Daaromheen is het monument ontworpen. Het natuurlijke thema is bij het ontwerp consequent doorgevoerd in alle andere onderdelen. Zo is de omranding gemaakt van leisteen, wat zorgt voor een duidelijke afkadering, maar wel met de natuurlijke grove structuur van het oppervlak van het leisteen. Het liggende deel is daarbij bedenkt met potgrond voor extra beplanting en bevat daarnaast ook split. Dit biedt ook voldoende ruimte voor passende accessoires van brons of wasgietwerk. De naam is op deze natuurlijke grafsteen met een fraai bronzen plaatje aangebracht.Eenvoudig tot bijzonder

Een grafmonument uit de collectie ‘eenvoudig tot bijzonder’ kan in de basis eenvoudig van ontwerp zijn, maar qua materiaal, accessoires, afwerking en persoonlijke elementen zo ingetogen of expressief vormgegeven kunnen worden als u wilt. Het is altijd mogelijk om grafstenen naar wens aan te passen om zo tot een geheel persoonlijk ontwerp te komen. Een simpele grafsteen toont schoonheid in eenvoud en is ingetogen van karakter.

Natuurlijk
De natuur levert ons de mooiste materialen, vormen en kleuren. Een gevonden stuk steen, een boomstam dat in de loop van miljoenen jaren is versteend of een fraai stuk hout. Daar maken we graag gebruik van. Natuurlijke gedenktekens zijn er in veel verschillende vormen en uitvoeringen. In onze collectie vindt u zowel gedenktekens die enkel en alleen uit puur natuurlijke materialen bestaan als natuurlijke gedenktekens die geïnspireerd zijn op de natuur.

Enkele grafsteen - met vloer

Enkele grafmonumenten of grafstenen zoals deze zijn ontworpen voor een enkel breed graf. Hoewel deze grafmonumenten enkel breed zijn, kan het graf wel 2 of 3 diep zijn en dus plaats bieden aan meerdere personen. Afhankelijk van de ruimte voor de belettering kan een enkel grafmonument dus prima plaats bieden aan meerdere namen en opschriften.

Brons
Brons heeft een fraaie uitstraling en is verkrijgbaar in meerdere kleurtinten door de toepassing van een patinabad. Bij langdurige blootstelling aan de buitenlucht kan het materiaal verkleuren. Dit is een natuurlijk proces, maar het materiaal behoudt wel zijn unieke uitstraling.