Coronavirus: hoe gaan we er bij Den Hollandsche mee om?  meer informatie

Natuurlijke grafsteen met siergras

Natuurlijke grafsteen met siergras foto 1
Grafsteen met een rustiek uiterlijk. De natuurlijke grafbedekking met siergras en ruwe stenen maken het tot een mooi geheel. Het glasplaatje biedt ruimte voor het opschrift.Een grafmonument maken wij altijd op maat. Op die manier kunnen we echt iets un... lees meer >

Alles over dit gedenkteken

Eigenschappen

Product 23079
Catalogus Grafmonumenten
Collectie Natuurlijk, Ruwe steen, Staande steen met vloer
Graftype Enkele grafsteen - met vloer, Natuurlijk
Kleur Groen
Materiaal Ruwe steen
Uitvoering Staande steen met vloer

Productomschrijving

Grafsteen met een rustiek uiterlijk. De natuurlijke grafbedekking met siergras en ruwe stenen maken het tot een mooi geheel. Het glasplaatje biedt ruimte voor het opschrift.
Grafmonumenten

Een grafmonument maken wij altijd op maat. Op die manier kunnen we echt iets unieks creëren dat past bij uw wensen en budget, maar ook voldoet aan de richtlijnen van de begraafplaats. Dat betekent ook dat we dit grafmonument naar uw wensen kunnen aanpassen.Natuurlijk
De natuur levert ons de mooiste materialen, vormen en kleuren. Een gevonden stuk steen, een boomstam dat in de loop van miljoenen jaren is versteend of een fraai stuk hout. Daar maken we graag gebruik van. Natuurlijke gedenktekens zijn er in veel verschillende vormen en uitvoeringen. In onze collectie vindt u zowel gedenktekens die enkel en alleen uit puur natuurlijke materialen bestaan als natuurlijke gedenktekens die geïnspireerd zijn op de natuur.

Enkele grafsteen - met vloer

Enkele grafmonumenten of grafstenen zoals deze zijn ontworpen voor een enkel breed graf. Hoewel deze grafmonumenten enkel breed zijn, kan het graf wel 2 of 3 diep zijn en dus plaats bieden aan meerdere personen. Afhankelijk van de ruimte voor de belettering kan een enkel grafmonument dus prima plaats bieden aan meerdere namen en opschriften.