Natuursteen hart als grafmonument

Dit grafmonument is geheel gemaakt van zwart natuursteen en heeft een fraaie lettersteen in de vorm van een hart. Op de lettersteen is heel duidelijk een twee vorm van een hart te zien. Deze vorm is gemaakt door een deel van het oppervlak dusdanig te b... lees meer >

Alles over dit gedenkteken

Eigenschappen

Product 33970
Collectie Eenvoudig tot bijzonder, Hartvormige lettersteen
Graftype Enkele grafsteen - met vloer
Kleur donker, Zwart
Liggende deel Gedeeltelijk beplanting, Golfvorm of bogen, Natuursteen
Materiaal Natuursteen
Natuursteen kleuren Zwart
Productsoort Fotoartikel
Subtype Staande steen met vloer

Productomschrijving

Dit grafmonument is geheel gemaakt van zwart natuursteen en heeft een fraaie lettersteen in de vorm van een hart. Op de lettersteen is heel duidelijk een twee vorm van een hart te zien. Deze vorm is gemaakt door een deel van het oppervlak dusdanig te bewerken zodat dit ruw wordt. Door deze ruwe afwerking wordt de kleur van het steen lichter en steekt het fraai af tegen de glanzende gepolijste delen. De opschriften zijn gezandstraald en ingeschilderd en blijven lang leesbaar. Als persoonlijke toevoegingen zijn er een kleine illustratie en een kleine foto op de lettersteen gemaakt. Het liggende deel vergt weinig onderhoud door de deels gesloten dekplaat. In het deel met de potgrond is het mogelijk om bloemen of andere stekjes te planten.

Eenvoudig tot bijzonder

Een grafmonument uit de collectie ‘eenvoudig tot bijzonder’ kan in de basis eenvoudig van ontwerp zijn, maar qua materiaal, accessoires, afwerking en persoonlijke elementen zo ingetogen of expressief vormgegeven kunnen worden als u wilt. Het is altijd mogelijk om grafstenen naar wens aan te passen om zo tot een geheel persoonlijk ontwerp te komen.

Enkele grafsteen - met vloer

Enkele grafmonumenten of grafstenen zoals deze zijn ontworpen voor een enkel breed graf. Hoewel deze grafmonumenten enkel breed zijn, kan het graf wel 2 of 3 diep zijn en dus plaats bieden aan meerdere personen. Afhankelijk van de ruimte voor de belettering kan een enkel grafmonument dus prima plaats bieden aan meerdere namen en opschriften.

Natuursteen