Rvs gedenkteken met oneindigheidssymbool

Dit kunstenaars gedenkteken bestaat uit een dekplaat van rood natuursteen met daarop verschillende rvs elementen. Door deze rvs elementen, krijgt het gedenkteken echt een moderne uitstraling. De letterplaat is een gekromde driehoek van rvs waar de naa... lees meer >
persoonlijk advies
Wilt u advies? Bel ons op 0481 - 371 333.
We voorzien u graag van advies.

Alles over dit gedenkteken

Eigenschappen

Product 23338
Collectie Bijzonder persoonlijk, Exclusief, Kunstenaars, Modern
Graftype Enkele grafsteen - met vloer
Kleur Bruin, Rood, Roze
Liggende deel Natuursteen, Strip of band
Materiaal RVS
Natuursteen kleuren Roze
Productsoort Band, strook of strip
Subtype Staande steen met vloer

Productomschrijving

Dit kunstenaars gedenkteken bestaat uit een dekplaat van rood natuursteen met daarop verschillende rvs elementen. Door deze rvs elementen, krijgt het gedenkteken echt een moderne uitstraling. De letterplaat is een gekromde driehoek van rvs waar de naam, data en andere teksten zijn uitgesneden. De grote blikvanger is het oneindigheidssymbool van rvs dat het grootste deel van de dekplaat inneemt.

Kunstenaars
Grafkunst is er in vele vormen. Van een klein ornament als decoratie tot een compleet grafmonument dat als een kunstwerk is ontworpen. We laten u laten dat gedenktekens ook vanuit een design- of kunstenaars oogpunt ontworpen kunnen worden en dat veelal een bepaalde symboliek hieraan ten grondslag ligt. Wij werken samen met verschillende kunstenaars die in ieder gewenst materiaal een vorm van kunst voor u kunnen ontwerpen.

Enkele grafsteen - met vloer

Enkele grafmonumenten of grafstenen zoals deze zijn ontworpen voor een enkel breed graf. Hoewel deze grafmonumenten enkel breed zijn, kan het graf wel 2 of 3 diep zijn en dus plaats bieden aan meerdere personen. Afhankelijk van de ruimte voor de belettering kan een enkel grafmonument dus prima plaats bieden aan meerdere namen en opschriften.

RVS

RVS staat voor “Roest Vast Staal” en staat bekend als een zeer duurzaam materiaal. De fraaie metaalkleur geeft RVS een heel eigentijdse en vaak ook stoere uitstraling. Het bijzondere van dit materiaal is dat we er veel creatieve en persoonlijke ontwerpen mee kunnen maken.