Rvs gedenkteken met oneindigheidssymbool

Dit kunstenaars gedenkteken bestaat uit een dekplaat van rood natuursteen met daarop verschillende rvs elementen. Door deze rvs elementen, krijgt het gedenkteken echt een moderne uitstraling. De letterplaat is een gekromde driehoek van rvs waar de naa... lees meer >

Alles over dit gedenkteken

Eigenschappen

Product 23338
Catalogus Grafmonumenten
Collectie Exclusief, Kunstenaars, Modern
Graftype Enkel
Kleur Rood
Materiaal RVS
Symboliek Oneindig

Productomschrijving

Dit kunstenaars gedenkteken bestaat uit een dekplaat van rood natuursteen met daarop verschillende rvs elementen. Door deze rvs elementen, krijgt het gedenkteken echt een moderne uitstraling. De letterplaat is een gekromde driehoek van rvs waar de naam, data en andere teksten zijn uitgesneden. De grote blikvanger is het oneindigheidssymbool van rvs dat het grootste deel van de dekplaat inneemt.
Kunstenaars
Grafkunst is er in vele vormen. Van een klein ornament als decoratie tot een compleet grafmonument dat als een kunstwerk is ontworpen. We laten u laten dat gedenktekens ook vanuit een design- of kunstenaars oogpunt ontworpen kunnen worden en dat veelal een bepaalde symboliek hieraan ten grondslag ligt. Wij werken samen met verschillende kunstenaars die in ieder gewenst materiaal een vorm van kunst voor u kunnen ontwerpen.

RVS

RVS staat voor “Roest Vast Staal” en staat bekend als een zeer duurzaam materiaal. De fraaie metaalkleur geeft RVS een heel eigentijdse en vaak ook stoere uitstraling. Het bijzondere van dit materiaal is dat we er veel creatieve en persoonlijke ontwerpen mee kunnen maken.