Schetsontwerp grafsteen met hart en lantaarn

Schetsontwerp grafsteen met hart en lantaarn foto 1
Een bijzonder persoonlijk grafmonument met een prachtig lijnenspel.

Dit grafmonument is geheel uit natuursteen opgetrokken. Op de omranding van het liggende gedeelte is een facet aangebracht en verder bestaat dit gedeelte uit een dekplaat ... lees meer >
persoonlijk advies
Wilt u advies? Bel ons op 0481 - 371 333.
We voorzien u graag van advies.

Alles over dit gedenkteken

Eigenschappen

Product 12314
Collectie Hartvormige lettersteen
Graftype Enkele grafsteen - met vloer
Liggende deel Golfvorm of bogen
Materiaal Natuursteen
Subtype Staande steen met vloer

Productomschrijving

Een bijzonder persoonlijk grafmonument met een prachtig lijnenspel.

Dit grafmonument is geheel uit natuursteen opgetrokken. Op de omranding van het liggende gedeelte is een facet aangebracht en verder bestaat dit gedeelte uit een dekplaat van natuursteen welke op sierlijke wijze overgaat op een dubbele bloemsparing. De letterplaat bestaat ook geheel uit golvende lijnen en is geplaatst op het iets verheven deel van de dekplaat. In het midden van de letterplaat is een hartvorm uitgespaard. Het hart komt vervolgens als een losstaand element terug op het verheven deel, vlak voor de letterplaat. Dit hart bevat de de naam en eventueel ruimte voor een foto. Het monument wordt echt persoonlijk door de plaatsing van de accessoires, zoals ronde graflantaarn, de vaas en een beeldje van een hondje.

De golvende lijnen, het subtiele facet in combinatie met de rechte zijden, geven het monument een interessant lijnenspel, dat door de eigen materiaalkeuze en de toevoeging van accessoires zeer persoonlijk is geworden.

Enkele grafsteen - met vloer

Enkele grafmonumenten of grafstenen zoals deze zijn ontworpen voor een enkel breed graf. Hoewel deze grafmonumenten enkel breed zijn, kan het graf wel 2 of 3 diep zijn en dus plaats bieden aan meerdere personen. Afhankelijk van de ruimte voor de belettering kan een enkel grafmonument dus prima plaats bieden aan meerdere namen en opschriften.

Natuursteen

Natuursteen is misschien wel het bekendste materiaal voor het gebruik in grafstenen. De natuurlijke schoonheid en grote variatie in soorten en kleuren in combinatie met een goed esthetisch ontwerp maken dat we met natuursteen een heel persoonlijk gedenkteken kunnen maken. Omdat het materiaal zo goed bestand is tegen de elementen geven wij tot 20 jaar garantie op veel natuursteensoorten.