Sierlijke grafzerk met ruwe glazen letterplaat

De basis van dit gedenkteken is de grote natuurstenen dekplaat die het hele graf bedekt. De rechter helft is gezoet waardoor er een half glanzend oppervlak ontstaat. Verder naar links is een meanderende rivierbedding uitgeslepen die op een heel zachte ... lees meer >
persoonlijk advies
Wilt u advies? Bel ons op 0481 - 371 333.
We voorzien u graag van advies.

Alles over dit gedenkteken

Eigenschappen

Product 34439
Collectie Bijzonder persoonlijk, Eenvoudig tot bijzonder, Exclusief, Met bijzondere betekenis, Modern
Graftype Enkele grafsteen - met vloer
Hobby, sport of beroep Beroep of werk, Hobby
Kleur Grijs
Liggende deel Kleine uitsparing, Natuursteen, Rivier
Materiaal Glas
Staande deel Glas
Subtype Staande steen met vloer

Productomschrijving

De basis van dit gedenkteken is de grote natuurstenen dekplaat die het hele graf bedekt. De rechter helft is gezoet waardoor er een half glanzend oppervlak ontstaat. Verder naar links is een meanderende rivierbedding uitgeslepen die op een heel zachte en organische manier overgaat in het linker deel van de dekplaat. Van zowel de rivier als het linkerdeel van de dekplaat zijn de oppervlakken gevlamd en geborsteld zodat het oppervlak wel strak en gelijkmatig is verdeeld, maar een stuk ruwer aanvoelt dan het gezoete deel. De iets ruwere oppervlakken zijn dan ook een flink stuk lichter van kleur. De glazen letterplaat heeft een zachte, blauwgroene kleur en is aan de achterzijde mat gemaakt. Op de voorzijde zijn het zwarte letters de teksten aangebracht en is er ook een illustratie toegevoegd. Een illustratie als deze
wordt persoonlijk uitgezocht kan de passie of persoonlijkheid verbeelden.

Eenvoudig tot bijzonder

Een grafmonument uit de collectie ‘eenvoudig tot bijzonder’ kan in de basis eenvoudig van ontwerp zijn, maar qua materiaal, accessoires, afwerking en persoonlijke elementen zo ingetogen of expressief vormgegeven kunnen worden als u wilt. Het is altijd mogelijk om grafstenen naar wens aan te passen om zo tot een geheel persoonlijk ontwerp te komen. Een simpele grafsteen toont schoonheid in eenvoud en is ingetogen van karakter.

Enkele grafsteen - met vloer

Enkele grafmonumenten of grafstenen zoals deze zijn ontworpen voor een enkel breed graf. Hoewel deze grafmonumenten enkel breed zijn, kan het graf wel 2 of 3 diep zijn en dus plaats bieden aan meerdere personen. Afhankelijk van de ruimte voor de belettering kan een enkel grafmonument dus prima plaats bieden aan meerdere namen en opschriften.

Glas
Glas is op veel manieren te bewerken en te kleuren, waardoor het mogelijk is om een unieke uitstraling te creëren. Glas is duurzaam.