Strak en modern rvs grafmonument

Een grafmonument dat helemaal van rvs is gemaakt, komt nog niet veel voor op Nederlandse begraafplaatsen. Dit grafmonument bestaat helemaal uit rechte, strakke lijnen en is compleet van rvs vervaardigd. Hierdoor heeft het moment een heel moderne uitst... lees meer >

Alles over dit gedenkteken

Eigenschappen

Product 34636
Catalogus Grafmonumenten
Collectie Jong en eigentijds, Kunstenaars, Modern
Graftype Enkel
Kleur Grijs
Materiaal RVS

Productomschrijving

Een grafmonument dat helemaal van rvs is gemaakt, komt nog niet veel voor op Nederlandse begraafplaatsen. Dit grafmonument bestaat helemaal uit rechte, strakke lijnen en is compleet van rvs vervaardigd. Hierdoor heeft het moment een heel moderne uitstraling. Een fraai detail is dat alle zijden geen scherpe randen, maar juist een kleine ronding hebben. Hierdoor lopen alle zijden in elkaar over en lijkt het hele grafmonument uit één stuk te bestaan. Op de staande rvs letterplaat is een typografisch kunstwerk gemaakt, dat bestaat uit persoonlijke karakteromschrijvingen. Daaronder zijn de naam en data verwerkt. Omdat het liggende deel binnen de rvs omranding verder geheel bedekt is met potgrond, kan de familie naar eigen smaak veel groen toevoegen.
Kunstenaars
Grafkunst is er in vele vormen. Van een klein ornament als decoratie tot een compleet grafmonument dat als een kunstwerk is ontworpen. We laten u laten dat gedenktekens ook vanuit een design- of kunstenaars oogpunt ontworpen kunnen worden en dat veelal een bepaalde symboliek hieraan ten grondslag ligt. Wij werken samen met verschillende kunstenaars die in ieder gewenst materiaal een vorm van kunst voor u kunnen ontwerpen.

RVS

RVS staat voor “Roest Vast Staal” en staat bekend als een zeer duurzaam materiaal. De fraaie metaalkleur geeft RVS een heel eigentijdse en vaak ook stoere uitstraling. Het bijzondere van dit materiaal is dat we er veel creatieve en persoonlijke ontwerpen mee kunnen maken.