Traditioneel grafmonument met handwerk aronskelk

Voor dit grafmonument zijn er twee soorten natuursteen gebruikt; een zwart graniet dat dient als rechte basis en omranding van het liggende deel en een warm gekleurd natuursteen met rode en grijze tinten. Het rood-grijze natuursteen bedekt é&eac... lees meer >

Alles over dit gedenkteken

Eigenschappen

Product 34724
Bewerking Gehakt, Gepolijst, Prikwerk
Bloemen en planten Aronskelk, Bloem
Catalogus Grafmonumenten
Collectie Eenvoudig tot bijzonder, Met bijzondere betekenis
Graftype Enkel
Kleur Rood, Zwart
Onderdeel Letterplaat
Steensoort Graniet

Productomschrijving

Voor dit grafmonument zijn er twee soorten natuursteen gebruikt; een zwart graniet dat dient als rechte basis en omranding van het liggende deel en een warm gekleurd natuursteen met rode en grijze tinten. Het rood-grijze natuursteen bedekt één helft van het liggende deel en loopt aan één kant met een glooiende lijn naar de buitenzijde toe. Het andere deel van de grafzerk is bedekt met potgrond en bevat beplanting wat zorgt voor een fris en natuurlijk accent. Het staande deel is op een verhoogde band geplaatst van de zwart granieten omranding. De sierlijke lettersteen staat zo op een sokkel en komt daardoor visueel gezien iets los van het liggende deel. Op de lettersteen zijn de namen verdiept aangebracht met witte verf, zodat het goed te lezen is . Daarnaast is de gracieuze en met de hand uitgehakte aronskelk een fraaie decoratie die het grafmonument een unieke uitstraling meegeeft.
Eenvoudig tot bijzonder

Een grafmonument uit de collectie ‘eenvoudig tot bijzonder’ kan in de basis eenvoudig van ontwerp zijn, maar qua materiaal, accessoires, afwerking en persoonlijke elementen zo ingetogen of expressief vormgegeven kunnen worden als u wilt. Het is altijd mogelijk om grafstenen naar wens aan te passen om zo tot een geheel persoonlijk ontwerp te komen.