Traditioneel grafmonument met handwerk aronskelk

Voor dit grafmonument zijn er twee soorten natuursteen gebruikt; een zwart graniet dat dient als rechte basis en omranding van het liggende deel en een warm gekleurd natuursteen met rode en grijze tinten. Het rood-grijze natuursteen bedekt één helft va... lees meer >
persoonlijk advies
Wilt u advies? Bel ons op 0481 - 371 333.
We voorzien u graag van advies.

Alles over dit gedenkteken

Eigenschappen

Product 34724
Bloem, plant of boom Aronskelk, Bloem/plant, Bloem/plant 3d
Collectie Ambachtelijk, Bijzonder persoonlijk, Christelijk, Eenvoudig tot bijzonder, Klassiek en traditioneel, Met bijzondere betekenis
Graftype Enkele grafsteen - met vloer
Kleur Bruin
Liggende deel Gedeeltelijk beplanting, Natuursteen
Materiaal Natuursteen
Natuursteen kleuren Rood/oranje/bruin
Productsoort Letterplaat
Staande deel Natuursteen
Subtype Staande steen met vloer

Productomschrijving

Voor dit grafmonument zijn er twee soorten natuursteen gebruikt; een zwart graniet dat dient als rechte basis en omranding van het liggende deel en een warm gekleurd natuursteen met rode en grijze tinten. Het rood-grijze natuursteen bedekt één helft van het liggende deel en loopt aan één kant met een glooiende lijn naar de buitenzijde toe. Het andere deel van de grafzerk is bedekt met potgrond en bevat beplanting wat zorgt voor een fris en natuurlijk accent. Het staande deel is op een verhoogde band geplaatst van de zwart granieten omranding. De sierlijke lettersteen staat zo op een sokkel en komt daardoor visueel gezien iets los van het liggende deel. Op de lettersteen zijn de namen verdiept aangebracht met witte verf, zodat het goed te lezen is . Daarnaast is de gracieuze en met de hand uitgehakte aronskelk een fraaie decoratie die het grafmonument een unieke uitstraling meegeeft.

Eenvoudig tot bijzonder

Een grafmonument uit de collectie ‘eenvoudig tot bijzonder’ kan in de basis eenvoudig van ontwerp zijn, maar qua materiaal, accessoires, afwerking en persoonlijke elementen zo ingetogen of expressief vormgegeven kunnen worden als u wilt. Het is altijd mogelijk om grafstenen naar wens aan te passen om zo tot een geheel persoonlijk ontwerp te komen. Een simpele grafsteen toont schoonheid in eenvoud en is ingetogen van karakter.

Enkele grafsteen - met vloer

Enkele grafmonumenten of grafstenen zoals deze zijn ontworpen voor een enkel breed graf. Hoewel deze grafmonumenten enkel breed zijn, kan het graf wel 2 of 3 diep zijn en dus plaats bieden aan meerdere personen. Afhankelijk van de ruimte voor de belettering kan een enkel grafmonument dus prima plaats bieden aan meerdere namen en opschriften.

Natuursteen

Natuursteen is misschien wel het bekendste materiaal voor het gebruik in grafstenen. De natuurlijke schoonheid en grote variatie in soorten en kleuren in combinatie met een goed esthetisch ontwerp maken dat we met natuursteen een heel persoonlijk gedenkteken kunnen maken. Omdat het materiaal zo goed bestand is tegen de elementen geven wij tot 20 jaar garantie op veel natuursteensoorten.