Den Hollandsche Gedenktekens Ochten


“Een grafmonument, gedenksteen of urn is heel persoonlijk. Uiteraard kunt u bij ons terecht voor traditionele grafmonumenten, maar niet iedereen kan binnen dat aanbod slagen voor een passend gedenkmonument. Bij ons kunt u zelf alle onderdelen van het monument samenstellen. Of het nu gaat om de materialen, vorm, belettering of accessoires; wij maken het zoals u het wenst.”

Ben Dammers – Den Hollandsche Gedenktekens Ochten

Den Hollandsche Gedenktekens Ochten


“Een grafmonument, gedenksteen of urn is heel persoonlijk. Uiteraard kunt u bij ons terecht voor traditionele grafmonumenten, maar niet iedereen kan binnen dat aanbod slagen voor een passend gedenkmonument. Bij u kunt u zelf alle onderdelen van het monument samenstellen. Of het nu gaat om de materialen, vorm, belettering of accessoires; wij maken het zoals u het wenst.”

Ben Dammers – Den Hollandsche Gedenktekens Ochten

contact Den Hollandsche Ochten
Ochten – inspiratiewinkel
Mercuriusweg 46
4051 CV Ochten (bij Tiel) Route
+31 344 642 371
Stel uw vraag

Advies aan huis

Geheel vrijblijvend en zonder kosten komen we graag bij u langs om een mooi en passend gedenkteken samen te stellen. Rustig en op ons gemak bespreken we alle details, we laten u voorbeelden zien, u krijgt advies wat het beste past en samen geven we het gedenkteken stap voor stap vorm.

U hoeft zelf niets te regelen. Wij verzorgen alles, van het ontwerp tot en met de plaatsing.

Plan een thuisbezoek

Openingstijden

Maandaggesloten
Dinsdaggesloten
Woensdaggesloten
Donderdaggesloten
Vrijdaggesloten
Zaterdaggesloten
Zondaggesloten

U kunt gewoon langskomen om rustig ideeën op te doen en te oriënteren. Wilt u advies? Dan is het verstandig om een afspraak te maken.

Maak een vrijblijvende afspraak

Een mooi gedenkteken uitzoeken

1. U bekijkt wat u mooi vindt in onze inspiratiewinkel.
2. Samen met u bekijken we wat u mooi vindt en ontwerpen een mooi gedenkteken.
3. Meteen na het ontwerpen krijgt u inzicht in de prijs inclusief alles. Er komen geen kosten meer bij.

Zodra u het ontwerp heeft goedgekeurd krijgt van ons een lijntekening van het monument. U kunt nog zaken veranderen. Nadat u de lijntekening heeft goedgekeurd vervaardigen wij, met veel oog voor detail en kwaliteit, het gedenkteken en verzorgen de plaatsing.

over ons den hollandsche gedentekens ons team

Boris – vormgever

den hollandsche gedenktekens toonzaal showroom ochten
over ons den hollandsche gedentekens inspiratietuin
over ons den hollandsche gedentekens ons team adviseurs en ontwerpers
over ons den hollandsche gedenktekens grafsteen advies
over ons den hollandsche gedenktekens grafaccessoires
den hollandsche gedenktekens inspiratiewinkel showroom
over ons den hollandsche gedenktekens grafsteen advies
den hollandsche gedenktekens grafaccessoires uitzoeken
den hollandsche gedenktekens ochten inspiratiewinkel showroom
“Alles onder één dak”

U kunt gewoon langskomen om rustig ideeën op te doen en te oriënteren. Wilt u advies? Dan is het verstandig om een afspraak te maken. Zo hoeft u niet onnodig te wachten en wordt u direct geholpen. Wij verzorgen alles, van het ontwerp die wij samen met u maken, tot en met de plaatsing.

Maak een vrijblijvende afspraak

Ons team met vakmensen

We plaatsen monumenten zonder extra kosten in heel Nederland. Daarnaast plaatsen we ook monumenten in geheel België en de grensstreek van Duitsland. We zijn regelmatig bij u in de buurt. Het gedenkteken ontwerpen we geheel conform de regels en richtlijnen van uw begraafplaats. De plaatsing en/of werkzaamheden hebben wij volledig in eigen beheer en worden uitgevoerd door ons eigen team met vakmensen. Bij ons is uw monument in vertrouwde handen, hier staan wij garant voor.

over ons den Hollandsche gedenktekens ons team met vakmensen

Kunt u niet bij ons langskomen?

Graag kom ik bij u thuis langs om een mooi en waardig gedenkteken te samenstellen voor uw dierbare.

De families die ik bezoek stellen mijn advies altijd erg op prijs. Ik geef al 20 jaar advies over gedenktekens en ben er van overtuigd dat ik u naar alle tevredenheid kan helpen.

> Informatie over mijn thuisbezoek
> Informatie over een thuisbezoek in België
Den Hollandsche Gedenktekens Tilburg thuisbezoek

Wat zeggen onze klanten

Met meer dan 70 jaar ervaring zijn wij op de hoogte van de regels van alle begraafplaatsen en in veel gevallen kennen we ook de beheerder. Hierdoor verloopt de vergunningaanvraag, die wij voor u verzorgen, soepel en kunnen daardoor volgens afspraak de persoonlijk ontworpen grafsteen plaatsen.

In de afgelopen 6 jaar heeft Den Hollandsche meer dan 5.000 families succesvol begeleid in het plaatsen van een persoonlijk gedenkteken.

Bekijk meer klantervaringen.

Den Hollandsche gedenktekens Wezep klantenreactie

“…helemaal naar wens.”

Het gedenkteken is helemaal naar wens. Precies zoals wij het in gedachten hadden. Onze dank hiervoor.

Nijmegen

Den Hollandsche gedenktekens Wezep klantenreactie

“Het is prachtig geworden,…”

Wij zijn als familie vorig weekend in Rhenen geweest om het gedenkteken voor mijn vrouw te zien. Het is prachtig geworden, en past uitstekend in de bosrijke omgeving. Onze hartelijke dank!

Rhenen

Den Hollandsche gedenktekens Wezep klantenreactie

“Het gedenkteken ziet er mooi uit…”

Het gedenkteken ziet er mooi uit precies zoals wij verwacht hadden. Heel hartelijk dank hier voor.

Tiel

Routebeschrijving

Mercuriusweg 46, 4051 CV Ochten

Route – Google Maps
Komende met de auto
Den Hollandsche Gedenktekens in Ochten ligt vlakbij de snelweg A15. Vanaf de snelweg A15 neemt u afrit Ochten, u rijdt ongeveer 150 meter op de n233 en slaat dan rechtsaf de cuneraweg in. U neemt de rotonde 3kwart, rijdt langs de Mc Donalds en na ongeveer 1km slaat u rechtaf de Heuningstraat in. Volg de Heuningstraat ongeveer 1km en sla dan (net na de bushalte) de industrieweg in. Na ongeveer 400 meter, de 2e weg rechts, rijdt u de Mercuriusweg in en ziet u onze inspiratiewinkel na 50 meter aan uw linker hand.


Komende met het openbaar vervoer
Onze inspiratiewinkel is op ongeveer 400 meter vanaf de bushalte gelegen. U stapt met de bus uit bij bushalte “De Heuning” in Ochten. Loop na ongeveer 20 meter linksaf de Industrieweg in. Na ongeveer 400 meter, de 2e weg rechts, loopt u de Mercuriusweg in en ziet u onze inspiratiewinkel na 50 meter aan uw linker hand. De Bushalte Brandweerkazerne in Ochten waar u uit moet stappen is goed bereikbaar vanuit Tiel en Kesteren.

Kaart Google maps

Kaart Google maps

grafmonumenten adviseur ontwerper ben dammers

Ben Dammers

+31 344 642 371

Ben Dammers

+31 344 642 371

Voorbeelden in het echt en uniek persoonlijk ontwerp…

“In onze ruim opgezette winkel kunt u rustig en ongestoord grafsteen voorbeelden en accessoires bekijken. Hier krijgt u een goede indruk van wat u wel en niet mooi vindt.

Na uw bezoek aan de inspiratiewinkel bieden we u aan om samen met ons een uniek en persoonlijk gedenkteken te ontwerpen, we kunnen daarbij uitgaan van een voorbeeld die u heeft gezien of uw eigen wensen en ideeën.

Het is geheel vrijblijvend en zonder verplichtingen.”

Maak een afspraakStel gerust uw vraag