Oriënteren grafzerkenpersoonlijke grafzerk of ergens iets gezien

Tijdens het oriënteren naar de mogelijkheden voor een persoonlijke grafzerk zult u vele voorbeelden tegenkomen. Soms zijn het kleine details die u aanspreken. Het kan ook zijn dat u een compleet model mooi vindt, maar dat de kleur u niet aanspreekt.

Omdat wij ieder monument op maat maken, kunnen wij al uw ideeën en voorkeuren in het monument verwerken. Den Hollandsche biedt u hierin vele mogelijkheden.

persoonlijke grafzerk

1. Een voorbeeld veranderen

u hebt een monument gezien wat u aanspreekt maar u wilt graag enkele dingen anders

Samen met u voeren we de aanpassingen in afmetingen door. Groter, kleiner, dunner of dikker, langer of korter. We verwerken dit in een nieuwe schetstekening. We zorgen er daarbij uiteraard voor dat het geheel fraai in harmonie blijft.

Ook kunnen we het model in andere kleuren of bewerkingen uitvoeren. Hiervan zijn vele voorbeelden aanwezig. Daarbij wordt ook aandacht geschonken aan onderhoud en schoonmaken van het geheel.

persoonlijke grafzerk veranderingen laten aanbrengen
persoonlijke grafzerk veranderingen laten aanbrengen
persoonlijke grafzerk veranderingen laten aanbrengen

2. Onderdelen van verschillende monumenten combineren

u vindt specifieke onderdelen van verschillende monumenten mooi en wilt deze combineren in één monument

Ook hier gaan we een nieuw schetsontwerp maken en zullen we zoeken naar mooie, harmonieuze combinaties. Denk hierbij bijvoorbeeld aan iets wat u gezien hebt met een dichte plaat, waarbij u juist graag wat ruimte voor plantjes wilt hebben. Wij proberen dan de vorm van de letterplaat in de uitsparing voor de plantjes terug te laten komen.

Een ander voorbeeld is dat u een model gezien hebt, maar dat u de zijkanten in een ruw gehakte uitvoering wilt hebben. Uw vraag hierbij is of zoiets wel mooi blijft. Uiteraard adviseren wij u hierin en laten wij graag in onze inspiratietuin zien hoe het materiaal zich in een buitenomgeving houdt.

persoonlijke grafzerk combineren voorbeelden

1. Onderkant en lantaarn

persoonlijke grafzerk combineren voorbeelden

2. Band van inox

persoonlijke grafzerk combineren voorbeelden

3. Glazen gedenkplaat mat

persoonlijke grafzerk combineren voorbeelden

4. Een nieuw en uniek ontwerp

3. Combinatie van verschillende kleine ideeën

u hebt verschillende kleine ideeën opgedaan en wil dit graag op een mooie manier combineren

Samen met onze ontwerper gaat u aan de slag. Stap voor stap worden uw ideeën en voorbeelden besproken en uitgewerkt in schetsontwerpen waaruit u een keuze kunt maken.

Het is heel belangrijk om hier samen ruim de tijd voor te nemen en daarom vragen wij u vooraf een afspraak te maken. Dit is uiteraard niet verplicht, maar garandeert wel dat wij u optimaal kunnen helpen en u niet hoeft te wachten.

Ruim 600 verschillende modellen bekijken

daarna gratis een ontwerp laten maken

Dit is de beste manier om te ontdekken wat u zou willen. De modellen zijn voor een natuurgetrouw beeld in de buitenlucht opgesteld en voorzien van een prijsindicatie. Alle mogelijkheden qua vormen, materiaalsoorten, bewerkingen en accessoires zijn verwerkt in kant en klare stenen. Vanzelfsprekend kunt u monumenten of details combineren, precies zoals u mooi vindt.


Slechts één bezoek is voldoende

Na slechts één bezoek aan Den Hollandsche gedenktekens bent u verzekerd van een persoonlijke grafzerk voor uw overleden dierbare.

persoonlijke grafzerk uitzoeken toontuin

U kiest een kant en klaar monument zoals u ziet in onze inspiratietuin


Inspiratietuin grafzerken

persoonlijke grafzerk uitzoeken toontuin

U wilt een aanpassing op het bestaande model, bijvoorbeeld een andere kleur

Grafzerken bekijken

persoonlijke grafzerk uitzoeken toontuin

U ziet dingen die u mooi vindt en wil deze gecombineerd zien in een ontwerp

Verschillende modellen en materialen

Uiteraard kunt u gewoon langskomen zonder dit van te voren aan te kondigen, echter indien u er zeker van wilt zijn dat onze dat onze adviseurs ruim de tijd voor u kunnen nemen, raden wij u aan om uw bezoek vooraf aan te kondigen.

Kondig uw bezoek aan