Duurzaam natuursteenvoor een bewustere wereld

Veel materialen in onze branche komen uit het buitenland. Wij verwerken alleen eerlijke materialen. Geen kinderarbeid of dwangarbeid, wel met respect voor nationale wetten, onder juiste veiligheid voor medewerkers met een leefbaar loon.

“Wij staan voor een eerlijke grafzerk”

zegt Wim ter Steege (directeur) al jaren. Dit is ook de manier waarop wij onze organisatie dagelijks besturen. Ons bedrijf zet zich in voor betere arbeidsomstandigheden in onze steengroeven in het buitenland.
“Wij onderscheiden ons doordat we niet voortdurend op zoek zijn naar de laagste prijs voor natuursteen maar kiezen voor een duurzame samenwerking met grote groeves in onder andere India, China, Argentinië en Zuid-Afrika. We zijn er bij gebaat dat goed geschoolde en goedbetaalde mensen in de groeves werken”.

duurzaam natuursteen

Met respect voor de natuur vindt winning van natuursteen plaats. Wij, van Den Hollandsche gedenktekens, controleren dit zelf en staan daar garant voor.

Milieu

maatschappelijk verantwoord

Onze steensoorten worden maatschappelijk verantwoord gewonnen, zonder dat er diepgaande gevolgen zijn voor de natuur en het menselijk welzijn.

  • Bescherming van grond- en oppervlaktewater
  • Zuivere lucht
  • Afvalverwerking
  • Bescherming van het landschap & biodiversiteit