Bijzonder gedenkteken met brons

Gedenkteken met een bronzen boom en een verheven glasplaatje. Op de plek van de boom kunt u bijvoorbeeld ook een groot bronzen blad plaatsen. Door het gebruik van beelden of symbolen kunt u het gedenkteken personaliseren. Denk hierbij aan het toepassen... lees meer >

Alles over dit gedenkteken

Eigenschappen

Product 23078
Bloemen en planten Blad, Boom
Catalogus Grafmonumenten
Collectie Beelden en Symbolen, Exclusief, Modern
Graftype Enkel
Kleur Grijs
Materiaal Brons
Natuurlijk Boom
Symboliek Boom

Productomschrijving

Gedenkteken met een bronzen boom en een verheven glasplaatje. Op de plek van de boom kunt u bijvoorbeeld ook een groot bronzen blad plaatsen.
Beelden en Symbolen
Door het gebruik van beelden of symbolen kunt u het gedenkteken personaliseren. Denk hierbij aan het toepassen van religieuze symbolen, maar ook het gebruik van symbolische weergave van een hobby. Ook woorden als 'verbintenis'  en 'liefde' zijn prachtig symbolisch weer te geven door bijvoorbeeld gebruik te maken van beelden met personages in een specifieke houding of setting.

Brons
Brons heeft een fraaie uitstraling en is verkrijgbaar in meerdere kleurtinten door de toepassing van een patinabad. Bij langdurige blootstelling aan de buitenlucht kan het materiaal verkleuren. Dit is een natuurlijk proces, maar het materiaal behoudt wel zijn unieke uitstraling.