Cortenstaal dubbel graf

Cortenstaal dubbel graf foto 1
In het cortenstaal is een horizon uitgesneden met ezeltjes en zonnebloemen. Het roestbruine staal leent zich voor hele fijne motieven en silhouetten. Samen met de ontwerpers van Den Hollandsche maakt u een eigen ontwerp passend bij het verhaal van de o... lees meer >
persoonlijk advies
Wilt u advies? Bel ons op 0481 - 371 333.
We voorzien u graag van advies.

Alles over dit gedenkteken

Eigenschappen

Product 33956
Bloem, plant of boom Boom/blad 3d, Zonnebloem
Collectie Bijzonder persoonlijk, Exclusief, Kunstenaars, Onderhoudsvrij, Robuust/groot
Dieren Dieren 3d, Paard
Graftype Familiegraf - met vloer, Robuust/groot
Hobby, sport of beroep Beroep of werk, Hobby
Kleur Bruin
Liggende deel Cortenstaal, Gesloten dekplaat
Materiaal Cortenstaal
Staande deel Cortenstaal
Subtype Staande steen met vloer

Productomschrijving

In het cortenstaal is een horizon uitgesneden met ezeltjes en zonnebloemen. Het roestbruine staal leent zich voor hele fijne motieven en silhouetten. Samen met de ontwerpers van Den Hollandsche maakt u een eigen ontwerp passend bij het verhaal van de overledene.

Kunstenaars
Grafkunst is er in vele vormen. Van een klein ornament als decoratie tot een compleet grafmonument dat als een kunstwerk is ontworpen. We laten u laten dat gedenktekens ook vanuit een design- of kunstenaars oogpunt ontworpen kunnen worden en dat veelal een bepaalde symboliek hieraan ten grondslag ligt. Wij werken samen met verschillende kunstenaars die in ieder gewenst materiaal een vorm van kunst voor u kunnen ontwerpen.

Cortenstaal
Cortenstaal wordt steeds vaker toegepast in gedenktekens. Vanwege de levendige roestbruine kleur heeft het een warme uitstraling en wordt het ook steeds vaker gekozen. In tegenstelling tot wat de roestkleur wellicht doet vermoeden, is het materiaal zeer weervast.