Cortenstaal dubbel graf

Cortenstaal dubbel graf foto 1
In het cortenstaal is een horizon uitgesneden met ezeltjes en zonnebloemen. Het roestbruine staal leent zich voor hele fijne motieven en silhouetten. Samen met de ontwerpers van Den Hollandsche maakt u een eigen ontwerp passend bij het verhaal van de o... lees meer >

Alles over dit gedenkteken

Eigenschappen

Product 33956
Bloemen en planten Zonnebloem
Catalogus Eenvoudig tot bijzonder, Exclusief, Grafmonumenten
Collectie Exclusief, Grote grafmonumenten, Onderhoudsvrij
Graftype Dubbel / Familiegraf
Materiaal Cortenstaal
Symboliek Zonnebloem
Vorm Silhouet

Productomschrijving

In het cortenstaal is een horizon uitgesneden met ezeltjes en zonnebloemen. Het roestbruine staal leent zich voor hele fijne motieven en silhouetten. Samen met de ontwerpers van Den Hollandsche maakt u een eigen ontwerp passend bij het verhaal van de overledene.
Cortenstaal
Cortenstaal wordt steeds vaker toegepast in gedenktekens. Vanwege de levendige roestbruine kleur heeft het een warme uitstraling en wordt het ook steeds vaker gekozen. In tegenstelling tot wat de roestkleur wellicht doet vermoeden, is het materiaal zeer weervast.

Silhouet
Gebruik het silhouet van uw dierbare om het gedenkteken extra persoonlijk te maken. Silhouetten zijn toepasbaar in verschillende materialen, zoals RVS, cortenstaal en glas. De mogelijkheden qua vorm zijn eindeloos. Gebruik bijvoorbeeld een silhouet van uw dierbare, maar ook de vorm van een landschap vanuit een foto behoort tot de mogelijkheid.