Dubbel graf hart

Dubbel graf hart foto 1
Dubbel graf met twee hartvormen. De beide harten zijn van zwart graniet en op de rechter is een blauw melkglazen hart bevestigd. De rivier is van hetzelfde blauwe glas gemaakt en heeft een golvend oppervlak.Glas is op veel manieren te bewerken en te kl... lees meer >

Alles over dit gedenkteken

Eigenschappen

Product 19635
Artikelnummer Maatwerk, Persoonlijk en uniek
Collectie Exclusief, Hartvormige lettersteen, Onderhoudsvrij, Robuust/groot
Diverse tags Hart - lettersteen, Rivier
Graftype Familiegraf - met vloer, Robuust/groot
Kleur Blauw, donker, Zwart
Liefde Ringen
Liggende deel Gesloten dekplaat, Natuursteen, Rivier
Materiaal Glas, Natuursteen
Natuurlijk Rivier
Natuursteen kleuren Zwart
Persoonlijke toevoeging Hart, Persoonlijke foto - porselein, Rivier
Productgroep Grafmonumenten
Productsoort Glazen foto
Staande deel Natuursteen en glas
Subtype Staande steen met vloer
Symboliek Hart, Ringen
Vorm hart
Vormgeving Hartvormige lettersteen, Robuust/groot

Productomschrijving

Dubbel graf met twee hartvormen. De beide harten zijn van zwart graniet en op de rechter is een blauw melkglazen hart bevestigd. De rivier is van hetzelfde blauwe glas gemaakt en heeft een golvend oppervlak.
Glas
Glas is op veel manieren te bewerken en te kleuren, waardoor het mogelijk is om een unieke uitstraling te creëren. Glas is duurzaam.

Natuursteen


Grafmonumenten

Een grafmonument maken wij altijd op maat. Op die manier kunnen we echt iets unieks creëren dat past bij uw wensen en budget, maar ook voldoet aan de richtlijnen van de begraafplaats. Dat betekent ook dat we dit grafmonument naar uw wensen kunnen aanpassen.Hart
Het hart staat symbool voor de liefde en is daarmee een populaire keuze als vorm voor een grafmonument. Vaak is het de lettersteen die deze vorm krijgt. Wanneer er twee harten, oftewel een dubbelhart, wordt toegepast, dan staat dit symbool voor de liefde tussen twee personen. Naast de vorm van een gedenksteen of de staande lettersteen, wordt de hartvorm ook veel toegepast als accessoire, decoratie of uitsparing.