Dubbel graf hart

Dubbel graf hart foto 1
Dubbel graf met twee hartvormen. De beide harten zijn van zwart graniet en op de rechter is een blauw melkglazen hart bevestigd. De rivier is van hetzelfde blauwe glas gemaakt en heeft een golvend oppervlak.Glas is op veel manieren te bewerken en te kl... lees meer >

Alles over dit gedenkteken

Eigenschappen

Product 19635
Catalogus Grafmonumenten
Collectie Exclusief, Grote grafmonumenten, Hartvormige lettersteen, Onderhoudsvrij
Graftype Dubbel / Familiegraf
Kleur Lichtblauw, Zwart
Liefde Ringen
Materiaal Glas
Productsoort Glazen foto
Symboliek Hart, Ringen
Vorm hart

Productomschrijving

Dubbel graf met twee hartvormen. De beide harten zijn van zwart graniet en op de rechter is een blauw melkglazen hart bevestigd. De rivier is van hetzelfde blauwe glas gemaakt en heeft een golvend oppervlak.
Glas
Glas is op veel manieren te bewerken en te kleuren, waardoor het mogelijk is om een unieke uitstraling te creëren. Glas is duurzaam.

Hart
Het hart staat symbool voor de liefde en is daarmee een populaire keuze als vorm voor een grafmonument. Vaak is het de lettersteen die deze vorm krijgt. Wanneer er twee harten, oftewel een dubbelhart, wordt toegepast, dan staat dit symbool voor de liefde tussen twee personen. Naast de vorm van een gedenksteen of de staande lettersteen, wordt de hartvorm ook veel toegepast als accessoire, decoratie of uitsparing.