Dubbel grafmonument

Dubbel grafmonument foto 1
Dubbel graf met bronzen accessoires. De rivier is gemaakt van gefuseerd glas.Brons heeft een fraaie uitstraling en is verkrijgbaar in meerdere kleurtinten door de toepassing van een patinabad. Bij langdurige blootstelling aan de buitenlucht kan het mat... lees meer >
persoonlijk advies
Wilt u advies? Bel ons op 0481 - 371 333.
We voorzien u graag van advies.

Alles over dit gedenkteken

Eigenschappen

Product 16805
Collectie Exclusief, Robuust/groot
Dieren Dieren 3d, Vogel
Graftype Familiegraf - met vloer, Robuust/groot
Kleur Antraciet, Blauw, Grijs, Kleurrijk
Liggende deel Glas, Natuurlijk, Natuursteen, Rivier
Materiaal Brons, Glas, Natuursteen
Natuursteen kleuren Grijs
Staande deel Natuursteen
Subtype Staande steen met vloer

Productomschrijving

Dubbel graf met bronzen accessoires. De rivier is gemaakt van gefuseerd glas.

Brons
Brons heeft een fraaie uitstraling en is verkrijgbaar in meerdere kleurtinten door de toepassing van een patinabad. Bij langdurige blootstelling aan de buitenlucht kan het materiaal verkleuren. Dit is een natuurlijk proces, maar het materiaal behoudt wel zijn unieke uitstraling.

Glas
Glas is op veel manieren te bewerken en te kleuren, waardoor het mogelijk is om een unieke uitstraling te creëren. Glas is duurzaam.

Natuursteen

Natuursteen is misschien wel het bekendste materiaal voor het gebruik in grafstenen. De natuurlijke schoonheid en grote variatie in soorten en kleuren in combinatie met een goed esthetisch ontwerp maken dat we met natuursteen een heel persoonlijk gedenkteken kunnen maken. Omdat het materiaal zo goed bestand is tegen de elementen geven wij tot 20 jaar garantie op veel natuursteensoorten.