Dubbelgraf - cortenstaal

Dubbel grafmonument bestaande uit twee losse natuurstenen elementen waartussen een cortenstalen band is verwerkt. Het monument krijgt daardoor een zeer bijzondere uitstraling.Grafkunst is er in vele vormen. Van een klein ornament als decoratie tot een ... lees meer >

Alles over dit gedenkteken

Eigenschappen

Product 3303
Catalogus Grafmonumenten
Collectie Kunstenaars
Graftype Enkel
Materiaal Cortenstaal

Productomschrijving

Dubbel grafmonument bestaande uit twee losse natuurstenen elementen waartussen een cortenstalen band is verwerkt. Het monument krijgt daardoor een zeer bijzondere uitstraling.
Kunstenaars
Grafkunst is er in vele vormen. Van een klein ornament als decoratie tot een compleet grafmonument dat als een kunstwerk is ontworpen. We laten u laten dat gedenktekens ook vanuit een design- of kunstenaars oogpunt ontworpen kunnen worden en dat veelal een bepaalde symboliek hieraan ten grondslag ligt. Wij werken samen met verschillende kunstenaars die in ieder gewenst materiaal een vorm van kunst voor u kunnen ontwerpen.

Cortenstaal
Cortenstaal wordt steeds vaker toegepast in gedenktekens. Vanwege de levendige roestbruine kleur heeft het een warme uitstraling en wordt het ook steeds vaker gekozen. In tegenstelling tot wat de roestkleur wellicht doet vermoeden, is het materiaal zeer weervast.