Dubbelgraf - cortenstaal

Dubbel grafmonument bestaande uit twee losse natuurstenen elementen waartussen een cortenstalen band is verwerkt. Het monument krijgt daardoor een zeer bijzondere uitstraling.Grafkunst is er in vele vormen. Van een klein ornament als decoratie tot een ... lees meer >
persoonlijk advies
Wilt u advies? Bel ons op 0481 - 371 333.
We voorzien u graag van advies.

Alles over dit gedenkteken

Eigenschappen

Product 3303
Collectie Kunstenaars
Kleur Beige, licht
Materiaal Cortenstaal, Natuursteen
Natuursteen kleuren Beige/licht bruin
Subtype Staande steen zonder vloer

Productomschrijving

Dubbel grafmonument bestaande uit twee losse natuurstenen elementen waartussen een cortenstalen band is verwerkt. Het monument krijgt daardoor een zeer bijzondere uitstraling.

Kunstenaars
Grafkunst is er in vele vormen. Van een klein ornament als decoratie tot een compleet grafmonument dat als een kunstwerk is ontworpen. We laten u laten dat gedenktekens ook vanuit een design- of kunstenaars oogpunt ontworpen kunnen worden en dat veelal een bepaalde symboliek hieraan ten grondslag ligt. Wij werken samen met verschillende kunstenaars die in ieder gewenst materiaal een vorm van kunst voor u kunnen ontwerpen.

Cortenstaal
Cortenstaal wordt steeds vaker toegepast in gedenktekens. Vanwege de levendige roestbruine kleur heeft het een warme uitstraling en wordt het ook steeds vaker gekozen. In tegenstelling tot wat de roestkleur wellicht doet vermoeden, is het materiaal zeer weervast.

Natuursteen

Natuursteen is misschien wel het bekendste materiaal voor het gebruik in grafstenen. De natuurlijke schoonheid en grote variatie in soorten en kleuren in combinatie met een goed esthetisch ontwerp maken dat we met natuursteen een heel persoonlijk gedenkteken kunnen maken. Omdat het materiaal zo goed bestand is tegen de elementen geven wij tot 20 jaar garantie op veel natuursteensoorten.