Modern gedenkteken met grafkunst

Modern gedenkteken met grafkunst foto 1
Dit moderne gedenkteken met grafkunst is vervaardigd uit kalksteen. De strakke rechte vorm van de zuil geeft het gedenkteken een modern uiterlijk, maar dankzij de zacht gemaakte randen en het matte oppervlak ook een warme uitstraling. In het midden van... lees meer >

Alles over dit gedenkteken

Eigenschappen

Product 32585
Catalogus Grafmonumenten
Collectie Kunstenaars, Modern
Materiaal Brons, Natuursteen
Onderdeel Zuilen
Steensoort Kalksteen

Productomschrijving

Dit moderne gedenkteken met grafkunst is vervaardigd uit kalksteen. De strakke rechte vorm van de zuil geeft het gedenkteken een modern uiterlijk, maar dankzij de zacht gemaakte randen en het matte oppervlak ook een warme uitstraling. In het midden van het gedenkteken is op kunstzinnige wijze een statig kruis van brons geplaatst. Dit kruis rust op een wat ruwer blok van antracietkleurig natuursteen, wat zorgt voor een mooie afwisseling van de kleuren in het totale beeld. De opschriften in het strakke lettertype zorgen voor een fris en licht element, wat het voor de rest warme gedenkteken goed in evenwicht brengt.
Grafmonumenten

Een grafmonument maken wij altijd op maat. Op die manier kunnen we echt iets unieks creëren dat past bij uw wensen en budget, maar ook voldoet aan de richtlijnen van de begraafplaats. Dat betekent ook dat we dit grafmonument naar uw wensen kunnen aanpassen.Kunstenaars
Grafkunst is er in vele vormen. Van een klein ornament als decoratie tot een compleet grafmonument dat als een kunstwerk is ontworpen. We laten u laten dat gedenktekens ook vanuit een design- of kunstenaars oogpunt ontworpen kunnen worden en dat veelal een bepaalde symboliek hieraan ten grondslag ligt. Wij werken samen met verschillende kunstenaars die in ieder gewenst materiaal een vorm van kunst voor u kunnen ontwerpen.

Brons
Brons heeft een fraaie uitstraling en is verkrijgbaar in meerdere kleurtinten door de toepassing van een patinabad. Bij langdurige blootstelling aan de buitenlucht kan het materiaal verkleuren. Dit is een natuurlijk proces, maar het materiaal behoudt wel zijn unieke uitstraling.

Natuursteen