Grafsteen kalksteen

Het kalksteen van deze grafsteen heeft een ijsbloem bewerking gekregen. Door deze bewerking ontstaat er een natuurlijk reliëf. Door het bronzen rozen ornament krijgt het geheel een rustige, moderne uitstraling.Door het gebruik van beelden of symbolen k... lees meer >

Alles over dit gedenkteken

Eigenschappen

Product 22361
Artikelnummer Maatwerk, Persoonlijk en uniek
Bloem, plant of boom Bloem/plant, Roos
Collectie Beelden en Symbolen, Kunstenaars, Lichte grafstenen, Modern
Diverse tags Rechthoekig
Graftype Enkel
Kleur Beige, licht, Wit
Liefde Roos
Materiaal Brons, Natuursteen
Natuursteen kleuren Beige/licht bruin, Wit/gebroken wit
Persoonlijke toevoeging Kunstenaars
Productgroep Grafmonumenten
Staande deel Natuursteen
Subtype Enkel staand, Staande steen zonder vloer
Symboliek Roos
Vorm Rechthoekig
Vormgeving Rechthoekig

Productomschrijving

Het kalksteen van deze grafsteen heeft een ijsbloem bewerking gekregen. Door deze bewerking ontstaat er een natuurlijk reliëf. Door het bronzen rozen ornament krijgt het geheel een rustige, moderne uitstraling.
Beelden en Symbolen
Door het gebruik van beelden of symbolen kunt u het gedenkteken personaliseren. Denk hierbij aan het toepassen van religieuze symbolen, maar ook het gebruik van symbolische weergave van een hobby. Ook woorden als 'verbintenis'  en 'liefde' zijn prachtig symbolisch weer te geven door bijvoorbeeld gebruik te maken van beelden met personages in een specifieke houding of setting.

Kunstenaars
Grafkunst is er in vele vormen. Van een klein ornament als decoratie tot een compleet grafmonument dat als een kunstwerk is ontworpen. We laten u laten dat gedenktekens ook vanuit een design- of kunstenaars oogpunt ontworpen kunnen worden en dat veelal een bepaalde symboliek hieraan ten grondslag ligt. Wij werken samen met verschillende kunstenaars die in ieder gewenst materiaal een vorm van kunst voor u kunnen ontwerpen.

Lichte grafstenen

Er zijn talloze natuursteensoorten. Iedere steensoort met haar eigen specifieke eigenschappen en uitstraling. Ons assortiment natuursteen soorten bevat ook vele soorten licht natuursteen. Omdat licht natuursteen poreuzer is dan donker natuursteen trekt vocht en vuil meer in het steen. Licht natuursteen vereist daarom regelmatig onderhoud. Met een speciaal impregneermiddel kunnen we het intrekken van vocht en vuil beperken waardoor de steensoort langer mooi blijft.Brons
Brons heeft een fraaie uitstraling en is verkrijgbaar in meerdere kleurtinten door de toepassing van een patinabad. Bij langdurige blootstelling aan de buitenlucht kan het materiaal verkleuren. Dit is een natuurlijk proces, maar het materiaal behoudt wel zijn unieke uitstraling.

Natuursteen


Grafmonumenten

Een grafmonument maken wij altijd op maat. Op die manier kunnen we echt iets unieks creëren dat past bij uw wensen en budget, maar ook voldoet aan de richtlijnen van de begraafplaats. Dat betekent ook dat we dit grafmonument naar uw wensen kunnen aanpassen.