Eigentijds en onderhoudsarm gedenkteken

Een klassiek gedenkteken met een eigentijdse styling. Dat is hoe dit gedenkteken het beste omschreven kan worden. Zoals in veel klassieke grafmonumenten heeft ook dit gedenkteken een liggend deel dat geheel is afgedekt met een dekplaat en daarbij een r... lees meer >
persoonlijk advies
Wilt u advies? Bel ons op 0481 - 371 333.
We voorzien u graag van advies.

Alles over dit gedenkteken

Eigenschappen

Product 35390
Collectie Eenvoudig tot bijzonder, Klassiek en traditioneel, Onderhoudsvrij
Graftype Enkele grafsteen - met vloer
Kleur Antraciet, donker, Grijs
Liggende deel Gesloten dekplaat, Natuursteen
Materiaal Natuursteen
Natuursteen kleuren Antraciet, Grijs
Productsoort Letterplaat
Staande deel Natuursteen
Subtype Staande steen met vloer

Productomschrijving

Een klassiek gedenkteken met een eigentijdse styling. Dat is hoe dit gedenkteken het beste omschreven kan worden. Zoals in veel klassieke grafmonumenten heeft ook dit gedenkteken een liggend deel dat geheel is afgedekt met een dekplaat en daarbij een rechte lettersteen met de ingegraveerde teksten. Toch oogt het gedenkteken niet klassiek, maar juist heel eigentijds. Dat komt door de duurzame afwerking en details die er in zijn verwerkt. Zo is het hele gedenkteken met één soort natuursteen gemaakt, maar zijn sommige oppervlakken anders nabewerkt. De dekplaat heeft bijvoorbeeld een ruwer gevlamd oppervlak, waarbij de randen rondom zijn gehakt. Dit zorgt ervoor dat het natuursteen lichter van kleur wordt De omranding waar de dekplaat op rust is juist gezoet en heeft strakke randen. Deze combinatie is ook aanwezig in de lettersteen, waar bij de buitenste delen ruwer zijn en het middelste deel een donkerdere kleur heeft en een matte afwerking door het zoeten. Een bijkomend voordeel is dat een gedenkteken als deze relatief weinig onderhoud nodig heeft.

Eenvoudig tot bijzonder

Een grafmonument uit de collectie ‘eenvoudig tot bijzonder’ kan in de basis eenvoudig van ontwerp zijn, maar qua materiaal, accessoires, afwerking en persoonlijke elementen zo ingetogen of expressief vormgegeven kunnen worden als u wilt. Het is altijd mogelijk om grafstenen naar wens aan te passen om zo tot een geheel persoonlijk ontwerp te komen. Een simpele grafsteen toont schoonheid in eenvoud en is ingetogen van karakter.

Enkele grafsteen - met vloer

Enkele grafmonumenten of grafstenen zoals deze zijn ontworpen voor een enkel breed graf. Hoewel deze grafmonumenten enkel breed zijn, kan het graf wel 2 of 3 diep zijn en dus plaats bieden aan meerdere personen. Afhankelijk van de ruimte voor de belettering kan een enkel grafmonument dus prima plaats bieden aan meerdere namen en opschriften.

Natuursteen

Natuursteen is misschien wel het bekendste materiaal voor het gebruik in grafstenen. De natuurlijke schoonheid en grote variatie in soorten en kleuren in combinatie met een goed esthetisch ontwerp maken dat we met natuursteen een heel persoonlijk gedenkteken kunnen maken. Omdat het materiaal zo goed bestand is tegen de elementen geven wij tot 20 jaar garantie op veel natuursteensoorten.