Exclusief grafmonument van natuursteen

Dit grafmonument heeft de herkenbare golfkop als vorm. Op het eerste gezicht lijkt dit een sober vormgegeven gedenkteken, maar wanneer u goed kijkt, ziet u de bijzondere details. Het grijze natuursteen is op verschillende manieren bewerkt, zodat er een... lees meer >

Alles over dit gedenkteken

Eigenschappen

Product 35206
Catalogus Grafmonumenten
Collectie Eenvoudig tot bijzonder, Exclusief, Klassiek
Graftype Enkel
Kleur Grijs
Letterplaat Golfkop
Onderdeel Letterplaat

Productomschrijving

Dit grafmonument heeft de herkenbare golfkop als vorm. Op het eerste gezicht lijkt dit een sober vormgegeven gedenkteken, maar wanneer u goed kijkt, ziet u de bijzondere details. Het grijze natuursteen is op verschillende manieren bewerkt, zodat er een kleurverschil ontstaat. Het grootste deel van de lettersteen, maar ook de dekplaat en omranding zijn gezoet, waardoor deze delen een frisse, moderne uitstraling krijgen. Het linker deel van de lettersteen heeft een ruwer oppervlak, en daardoor is het natuursteen op die plek veel lichter van kleur. Hierin zijn ook de korenaren op ambachtelijke wijze uitgehakt. De belettering is heel duurzaam aangebracht, door het eerst te zandstralen en vervolgens in te schilderen. Wij passen hiervoor altijd extra lagen verf toe van hoge kwaliteit, zodat dit lang mooi blijft.
Eenvoudig tot bijzonder

Een grafmonument uit de collectie ‘eenvoudig tot bijzonder’ kan in de basis eenvoudig van ontwerp zijn, maar qua materiaal, accessoires, afwerking en persoonlijke elementen zo ingetogen of expressief vormgegeven kunnen worden als u wilt. Het is altijd mogelijk om grafstenen naar wens aan te passen om zo tot een geheel persoonlijk ontwerp te komen.