Familiegraf

Familiegraf foto 1
Familiegraf in de klassieke stijl. Zoals bij alle familiegraven is er ruimte voor meerdere namen. De dekplaat beschikt over identieke facetranden als de letterplaten wat zorgt voor harmonie in het gedenkteken. De grafbeplanting zorgt voor een natuurlij... lees meer >

Alles over dit gedenkteken

Eigenschappen

Product 19414
Bloem, plant of boom Blad, Bloem/plant
Collectie Eenvoudig tot bijzonder, Klassiek en traditioneel
Graftype Enkele grafsteen - met vloer, Familiegraf - enkel breed
Kleur Grijs
Liggende deel Gedeeltelijk beplanting, Natuursteen
Materiaal Natuursteen
Staande deel Natuursteen
Subtype Staande steen met vloer

Productomschrijving

Familiegraf in de klassieke stijl. Zoals bij alle familiegraven is er ruimte voor meerdere namen. De dekplaat beschikt over identieke facetranden als de letterplaten wat zorgt voor harmonie in het gedenkteken. De grafbeplanting zorgt voor een natuurlijke tint.

Eenvoudig tot bijzonder

Een grafmonument uit de collectie ‘eenvoudig tot bijzonder’ kan in de basis eenvoudig van ontwerp zijn, maar qua materiaal, accessoires, afwerking en persoonlijke elementen zo ingetogen of expressief vormgegeven kunnen worden als u wilt. Het is altijd mogelijk om grafstenen naar wens aan te passen om zo tot een geheel persoonlijk ontwerp te komen.

Enkele grafsteen - met vloer

Enkele grafmonumenten of grafstenen zoals deze zijn ontworpen voor een enkel breed graf. Hoewel deze grafmonumenten enkel breed zijn, kan het graf wel 2 of 3 diep zijn en dus plaats bieden aan meerdere personen. Afhankelijk van de ruimte voor de belettering kan een enkel grafmonument dus prima plaats bieden aan meerdere namen en opschriften.

Natuursteen