Grijze grafsteen met ronde vorm en prikwerk

Aan deze grafsteen heeft u weinig onderhoud. Dit komt doordat de het liggende deel bijna compleet gesloten is, op een smalle en sierlijke bloemstrook na. Het natuursteen heeft een warme grijze kleur en een zachte textuur. Zo oogt het geheel niet sterie... lees meer >

Alles over dit gedenkteken

Eigenschappen

Product 33330
Assortiment Traditionele gedenktekens
Bloem, plant of boom Aren/Korenaren, Bloem/plant decoratie 2d
Collectie Christelijk, Eenvoudig tot bijzonder, Klassiek en traditioneel, Kruis
Graftype Enkele grafsteen - met vloer, Familiegraf - enkel breed
Kleur Grijs
Liggende deel Gedeeltelijk beplanting, Golfvorm of bogen, Natuursteen
Materiaal Natuursteen
Natuursteen kleuren Grijs
Staande deel Natuursteen
Subtype Staande steen met vloer

Productomschrijving

Aan deze grafsteen heeft u weinig onderhoud. Dit komt doordat de het liggende deel bijna compleet gesloten is, op een smalle en sierlijke bloemstrook na. Het natuursteen heeft een warme grijze kleur en een zachte textuur. Zo oogt het geheel niet steriel, maar juist levendig. Het staande deel bestaat uit een speels rondlopende lettersteen, waarbij in het midden een structuur is een geprikte structuur gemaakt. Het natuursteen wordt op die plek een stukje ruwer en krijgt daardoor ook een lichtere kleur. Qua opschriften is er gekozen voor een lettertype in handschriftstijl. De letters zijn iets verdiept met behulp van zandstralen en vervolgens is dit met een witte lak ingeschilderd. Op deze manier is ook de afbeelding van het kruis op de linkerhelft van de lettersteen aangebracht.

Traditionele gedenktekens

Traditionele gedenktekens hebben de meest oorspronkelijke vorm van een grafmonument zoals we die allemaal kennen. Deze gedenktekens zijn met name van natuursteen gemaakt en hebben een traditionele afwerking.

Eenvoudig tot bijzonder

Een grafmonument uit de collectie ‘eenvoudig tot bijzonder’ kan in de basis eenvoudig van ontwerp zijn, maar qua materiaal, accessoires, afwerking en persoonlijke elementen zo ingetogen of expressief vormgegeven kunnen worden als u wilt. Het is altijd mogelijk om grafstenen naar wens aan te passen om zo tot een geheel persoonlijk ontwerp te komen.

Enkele grafsteen - met vloer

Enkele grafmonumenten of grafstenen zoals deze zijn ontworpen voor een enkel breed graf. Hoewel deze grafmonumenten enkel breed zijn, kan het graf wel 2 of 3 diep zijn en dus plaats bieden aan meerdere personen. Afhankelijk van de ruimte voor de belettering kan een enkel grafmonument dus prima plaats bieden aan meerdere namen en opschriften.

Natuursteen