Gedenkteken met zeilboot op rivier

Een rivier die reikt tot aan de horizon is een fraai gezicht. Het is ook een heel passend beeld om in een gedenkteken te verwerken. In dit moderne grafmonument is op een heel moderne en kunstzinnige manier een meanderende rivier uitgeslepen in de strak... lees meer >
persoonlijk advies
Wilt u advies? Bel ons op 0481 - 371 333.
We voorzien u graag van advies.

Alles over dit gedenkteken

Eigenschappen

Product 35271
Collectie Bijzonder persoonlijk, Eenvoudig tot bijzonder, Exclusief, Kunstenaars, Met bijzondere betekenis, Modern, Onderhoudsvrij
Graftype Enkele grafsteen - met vloer
Hobby, sport of beroep Sport
Kleur Antraciet, Blauw, Grijs
Liggende deel Gesloten dekplaat, Natuursteen, Rivier
Materiaal Brons, Glas, Natuursteen
Natuursteen kleuren Antraciet, Grijs
Productsoort Glazen foto
Staande deel Glas
Subtype Staande steen met vloer

Productomschrijving

Een rivier die reikt tot aan de horizon is een fraai gezicht. Het is ook een heel passend beeld om in een gedenkteken te verwerken. In dit moderne grafmonument is op een heel moderne en kunstzinnige manier een meanderende rivier uitgeslepen in de strakke dekplaat. Omdat het oppervlak van de dekplaat glad, maar toch mat is afgewerkt krijgt deze zijn moderne uitstraling. Op de plek waar de rivier is gemaakt is het oppervlak iets ruwer, waardoor de kleur iets lichter is. Op driekwart van de rivier vaart een eenzame abstract gevormde zeilboot die naar de horizon vaart. De schaduw van de boot komt het beste tot zijn recht aan het einde van de middag of in de avond, wanneer de zon laag hangt. De smalle niet-transparante glasplaat is voorzien van een zachte blauwe kleur, waarop vervolgens de opschriften zijn gemaakt een de persoonlijke foto.

Eenvoudig tot bijzonder

Een grafmonument uit de collectie ‘eenvoudig tot bijzonder’ kan in de basis eenvoudig van ontwerp zijn, maar qua materiaal, accessoires, afwerking en persoonlijke elementen zo ingetogen of expressief vormgegeven kunnen worden als u wilt. Het is altijd mogelijk om grafstenen naar wens aan te passen om zo tot een geheel persoonlijk ontwerp te komen. Een simpele grafsteen toont schoonheid in eenvoud en is ingetogen van karakter.

Kunstenaars
Grafkunst is er in vele vormen. Van een klein ornament als decoratie tot een compleet grafmonument dat als een kunstwerk is ontworpen. We laten u laten dat gedenktekens ook vanuit een design- of kunstenaars oogpunt ontworpen kunnen worden en dat veelal een bepaalde symboliek hieraan ten grondslag ligt. Wij werken samen met verschillende kunstenaars die in ieder gewenst materiaal een vorm van kunst voor u kunnen ontwerpen.

Enkele grafsteen - met vloer

Enkele grafmonumenten of grafstenen zoals deze zijn ontworpen voor een enkel breed graf. Hoewel deze grafmonumenten enkel breed zijn, kan het graf wel 2 of 3 diep zijn en dus plaats bieden aan meerdere personen. Afhankelijk van de ruimte voor de belettering kan een enkel grafmonument dus prima plaats bieden aan meerdere namen en opschriften.

Brons
Brons heeft een fraaie uitstraling en is verkrijgbaar in meerdere kleurtinten door de toepassing van een patinabad. Bij langdurige blootstelling aan de buitenlucht kan het materiaal verkleuren. Dit is een natuurlijk proces, maar het materiaal behoudt wel zijn unieke uitstraling.

Glas
Glas is op veel manieren te bewerken en te kleuren, waardoor het mogelijk is om een unieke uitstraling te creëren. Glas is duurzaam.

Natuursteen

Natuursteen is misschien wel het bekendste materiaal voor het gebruik in grafstenen. De natuurlijke schoonheid en grote variatie in soorten en kleuren in combinatie met een goed esthetisch ontwerp maken dat we met natuursteen een heel persoonlijk gedenkteken kunnen maken. Omdat het materiaal zo goed bestand is tegen de elementen geven wij tot 20 jaar garantie op veel natuursteensoorten.