Gedenkteken met zuilen van blauw natuursteen

De zuilen van het gedenkteken zijn onbewerkt en brengen een rustiek uiterlijk met zich mee. Het blauw uit het natuursteen komt terug in de glasplaat, dit zorgt voor harmonie binnen het gedenkteken. De tekst is wit ingesmolten en zal levenslang mee gaan... lees meer >

Alles over dit gedenkteken

Eigenschappen

Product 22745
Catalogus Grafmonumenten
Collectie Eenvoudig tot bijzonder, Natuurlijk
Graftype Enkel
Kleur Blauw
Materiaal Glas
Onderdeel Zuilen

Productomschrijving

De zuilen van het gedenkteken zijn onbewerkt en brengen een rustiek uiterlijk met zich mee. Het blauw uit het natuursteen komt terug in de glasplaat, dit zorgt voor harmonie binnen het gedenkteken. De tekst is wit ingesmolten en zal levenslang mee gaan.
Natuurlijk
De natuur levert ons de mooiste materialen, vormen en kleuren. Een gevonden stuk steen, een boomstam dat in de loop van miljoenen jaren is versteend of een fraai stuk hout. Daar maken we graag gebruik van. Natuurlijke gedenktekens zijn er in veel verschillende vormen en uitvoeringen. In onze collectie vindt u zowel gedenktekens die enkel en alleen uit puur natuurlijke materialen bestaan als natuurlijke gedenktekens die geïnspireerd zijn op de natuur.

Glas
Glas is op veel manieren te bewerken en te kleuren, waardoor het mogelijk is om een unieke uitstraling te creëren. Glas is duurzaam.