Gedenkteken van olijfgroen natuursteen

Olijfgroen is een heel zachte, maar warme kleur voor een gedenkteken. Dit gedenkteken is helemaal van olijfgroen natuursteen gemaakt. Op de lettersteen, die een glooiende vorm heeft gekregen, zijn de tekst en de naam aangebracht. Een extra glasplaatje... lees meer >

Alles over dit gedenkteken

Eigenschappen

Product 29098
Bloem, plant of boom Bloem/plant, Bloem/plant decoratie 2d, Roos
Collectie Beelden en Symbolen, Eenvoudig tot bijzonder
Graftype Enkele grafsteen - met vloer
Kleur Grijs, Groen
Liggende deel Geheel beplanting in vlakken, Golfvorm of bogen, Natuursteen
Materiaal Glas, Natuursteen
Natuursteen kleuren Grijs, Groen
Staande deel Natuursteen en glas
Subtype Staande steen met vloer

Productomschrijving

Olijfgroen is een heel zachte, maar warme kleur voor een gedenkteken. Dit gedenkteken is helemaal van olijfgroen natuursteen gemaakt. Op de lettersteen, die een glooiende vorm heeft gekregen, zijn de tekst en de naam aangebracht. Een extra glasplaatje met een persoonlijke spreuk is daaraan toegevoegd. Dit glasplaatje is bovendien aan een kant ´gebrokkeld´. waardoor een fraai nonchalant detail ontstaat. Het geeft het gedenkteken een ´ruw randje´. Rondom het gedenkteken is een omranding aangebracht en ook hiervan zijn de oppervlakken wat ruwer. De grafbedekking is opgedeeld in twee vakken. Aan de voorzijde kunnen nabestaanden zelf groen toevoegen en het vak waarin de lettersteen staat, is opgevuld met een bijpassend split.

Beelden en Symbolen
Door het gebruik van beelden of symbolen kunt u het gedenkteken personaliseren. Denk hierbij aan het toepassen van religieuze symbolen, maar ook het gebruik van symbolische weergave van een hobby. Ook woorden als 'verbintenis'  en 'liefde' zijn prachtig symbolisch weer te geven door bijvoorbeeld gebruik te maken van beelden met personages in een specifieke houding of setting.

Eenvoudig tot bijzonder

Een grafmonument uit de collectie ‘eenvoudig tot bijzonder’ kan in de basis eenvoudig van ontwerp zijn, maar qua materiaal, accessoires, afwerking en persoonlijke elementen zo ingetogen of expressief vormgegeven kunnen worden als u wilt. Het is altijd mogelijk om grafstenen naar wens aan te passen om zo tot een geheel persoonlijk ontwerp te komen.

Enkele grafsteen - met vloer

Enkele grafmonumenten of grafstenen zoals deze zijn ontworpen voor een enkel breed graf. Hoewel deze grafmonumenten enkel breed zijn, kan het graf wel 2 of 3 diep zijn en dus plaats bieden aan meerdere personen. Afhankelijk van de ruimte voor de belettering kan een enkel grafmonument dus prima plaats bieden aan meerdere namen en opschriften.

Glas
Glas is op veel manieren te bewerken en te kleuren, waardoor het mogelijk is om een unieke uitstraling te creëren. Glas is duurzaam.

Natuursteen