Moderne grafsteen met natuurlijke accenten

Deze grafsteen heeft een modern en eigentijds ontwerp. Een detail dat meteen in het oog springt is het glazen kruis dat in de zwarte lettersteen is geïntegreerd. Het glas van dit kruis heeft een frisse groen-blauwe tint, waardoor het op een fraaie mani... lees meer >
persoonlijk advies
Wilt u advies? Bel ons op 0481 - 371 333.
We voorzien u graag van advies.

Alles over dit gedenkteken

Eigenschappen

Product 34008
Collectie Christelijk, Eenvoudig tot bijzonder, Kruis, Ruwe steen
Dieren Vogel
Graftype Enkele grafsteen - met vloer
Kleur Antraciet, donker, Zwart
Liggende deel Geheel beplanting in vlakken, Natuursteen
Materiaal Glas, Natuursteen, Ruwe steen
Productsoort Letterplaat
Subtype Staande steen met vloer

Productomschrijving

Deze grafsteen heeft een modern en eigentijds ontwerp. Een detail dat meteen in het oog springt is het glazen kruis dat in de zwarte lettersteen is geïntegreerd. Het glas van dit kruis heeft een frisse groen-blauwe tint, waardoor het op een fraaie manier afsteekt tegen de zwarte lettersteen. De lettersteen zelf is aan de oppervlakken gepolijst, maar de randen hebben juist een ruw gehakte afwerking gekregen. De opschriften zijn ingegraveerd en met een lichte lak ingeschilderd voor een duurzaam resultaat. Het liggende deel bestaat uit banden van natuursteen en een band die het liggende deel verdeeld. Ook hier zijn de bovenste vlakken van het natuursteen gepolijst, zodat de diepe zwarte kleur goed zichtbaar is. Daarnaast zijn ook hiervan de korte zijden ruw afgewerkt, zodat er een ruwe structuur ontstaat. Vooraan op de omranding prijkt een grote natuurstenen grafvaas voor meegebrachte bloemen. Ook sieren er twee bronzen vogeltjes dit stukje van het grafmonument.
Eenvoudig tot bijzonder

Een grafmonument uit de collectie ‘eenvoudig tot bijzonder’ kan in de basis eenvoudig van ontwerp zijn, maar qua materiaal, accessoires, afwerking en persoonlijke elementen zo ingetogen of expressief vormgegeven kunnen worden als u wilt. Het is altijd mogelijk om grafstenen naar wens aan te passen om zo tot een geheel persoonlijk ontwerp te komen. Een simpele grafsteen toont schoonheid in eenvoud en is ingetogen van karakter.

Enkele grafsteen - met vloer

Enkele grafmonumenten of grafstenen zoals deze zijn ontworpen voor een enkel breed graf. Hoewel deze grafmonumenten enkel breed zijn, kan het graf wel 2 of 3 diep zijn en dus plaats bieden aan meerdere personen. Afhankelijk van de ruimte voor de belettering kan een enkel grafmonument dus prima plaats bieden aan meerdere namen en opschriften.

Glas
Glas is op veel manieren te bewerken en te kleuren, waardoor het mogelijk is om een unieke uitstraling te creëren. Glas is duurzaam.

Natuursteen

Natuursteen is misschien wel het bekendste materiaal voor het gebruik in grafstenen. De natuurlijke schoonheid en grote variatie in soorten en kleuren in combinatie met een goed esthetisch ontwerp maken dat we met natuursteen een heel persoonlijk gedenkteken kunnen maken. Omdat het materiaal zo goed bestand is tegen de elementen geven wij tot 20 jaar garantie op veel natuursteensoorten.