Gedenkteken van leisteen

Gedenkteken van leisteen foto 1
Dit grafmonument bestaat uit een staand gedeelte van leisteen, een natuurlijk en duurzaam materiaal dat uniek en persoonlijk is. Elk stuk leisteen is uniek qua structuur en kleurschakeringen, waardoor het grafmonument een eigen en individueel karakter ... lees meer >

Alles over dit gedenkteken

Eigenschappen

Product 19213
Assortiment Natuurlijke gedenktekens
Collectie Leisteen, Natuurlijk, Ruwe steen
Graftype Enkel, Enkele grafsteen - met vloer
Kleur Grijs
Liggende deel Leisteen, Natuurlijk, Natuursteen
Materiaal Leisteen, Natuursteen, Ruwe steen
Staande deel Leisteen, Natuurlijk
Subtype Staande steen met vloer

Productomschrijving

Dit grafmonument bestaat uit een staand gedeelte van leisteen, een natuurlijk en duurzaam materiaal dat uniek en persoonlijk is. Elk stuk leisteen is uniek qua structuur en kleurschakeringen, waardoor het grafmonument een eigen en individueel karakter heeft. Het leisteen zorgvuldig geselecteerd en handmatig bewerkt om hun natuurlijke schoonheid te benadrukken. Deze grafsteen biedt de mogelijkheid om een tekst aan te brengen van b.v. brons of cortenstaal.

Natuurlijk
De natuur levert ons de mooiste materialen, vormen en kleuren. Een gevonden stuk steen, een boomstam dat in de loop van miljoenen jaren is versteend of een fraai stuk hout. Daar maken we graag gebruik van. Natuurlijke gedenktekens zijn er in veel verschillende vormen en uitvoeringen. In onze collectie vindt u zowel gedenktekens die enkel en alleen uit puur natuurlijke materialen bestaan als natuurlijke gedenktekens die geïnspireerd zijn op de natuur.

Enkele grafsteen - met vloer

Enkele grafmonumenten of grafstenen zoals deze zijn ontworpen voor een enkel breed graf. Hoewel deze grafmonumenten enkel breed zijn, kan het graf wel 2 of 3 diep zijn en dus plaats bieden aan meerdere personen. Afhankelijk van de ruimte voor de belettering kan een enkel grafmonument dus prima plaats bieden aan meerdere namen en opschriften.

Natuursteen