Graf met engel en vleugels van glas

Een bijzonder, stoer ontwerp. In de steen is de aartsengel Michael gezandstraald naar het voorbeeld van een tatoeage. De vleugels zijn gemaakt van kristalglas. De veren zijn erin gezandstraald. Tatoeages zijn persoonlijke en dierbare afbeeldingen die h... lees meer >

Alles over dit gedenkteken

Eigenschappen

Product 33957
Catalogus Grafmonumenten, Jong en Eigentijds
Collectie Exclusief, Jong en eigentijds
Cultuur Christendom
Materiaal Glas
Steensoort Graniet
Stijl Modern
Symboliek Engel

Productomschrijving

Een bijzonder, stoer ontwerp. In de steen is de aartsengel Michael gezandstraald naar het voorbeeld van een tatoeage. De vleugels zijn gemaakt van kristalglas. De veren zijn erin gezandstraald. Tatoeages zijn persoonlijke en dierbare afbeeldingen die horen bij de overledene. Samen met een ontwerper van Den Hollandsche kunt u een dergelijke afbeelding verwerken in het grafmonument.
Grafmonumenten

Een grafmonument maken wij altijd op maat. Op die manier kunnen we echt iets unieks creëren dat past bij uw wensen en budget, maar ook voldoet aan de richtlijnen van de begraafplaats. Dat betekent ook dat we dit grafmonument naar uw wensen kunnen aanpassen.Glas
Glas is op veel manieren te bewerken en te kleuren, waardoor het mogelijk is om een unieke uitstraling te creëren. Glas is duurzaam.

Engel
In de christelijke symboliek wordt de engel gezien als de boodschapper van God. In de oudheid was dit de godin van de overwinning genaamd Victoria. Engelen als christelijk symbool zijn dienaren van God die als missie hebben om gelovigen te helpen en te beschermen. In de meeste grafmonumenten waar een engel wordt toegepast wordt is deze beschermende houding terug te zien. Naast bloemen- of lauwerkransen, worden engelen ook vaak met een muziekinstrument afgebeeld.