Romantisch gedenkteken met glas en drinkschaal voor vogels

De vormen in dit gedenkteken zijn sierlijk en lijken zo uit een romantische tuin te komen. Het natuursteen in dit gedenkteken heeft een rijke textuur met grijze, olijfgroene en blauwe kleurtinten. De oppervlakken van de banden zijn allemaal strak en eg... lees meer >

Alles over dit gedenkteken

Eigenschappen

Product 34909
Bewerking Handgebrokkeld
Catalogus Grafmonumenten
Collectie Exclusief, Met bijzondere betekenis
Dieren Vogel
Glas Blauw, Smeltglas
Graftype Enkel
Kleur Blauw, Groen
Materiaal Glas
Productsoort Schaal
Uitvoering Steensoort Olive Green

Productomschrijving

De vormen in dit gedenkteken zijn sierlijk en lijken zo uit een romantische tuin te komen. Het natuursteen in dit gedenkteken heeft een rijke textuur met grijze, olijfgroene en blauwe kleurtinten. De oppervlakken van de banden zijn allemaal strak en egaal afgewerkt zonder dat er een glas ontstaat. Sommige delen, zoals de uiteinden van enkele natuurstenen banden zijn zelfs ruw gehakt afgewerkt. Het meest in het oog springende deel is het staande deel met de gebogen pilaren van natuursteen, waartussen een rijk gedecoreerde half ovalen glasplaat is bevestigd. De glasplaat is half-transparant door de speciale smelttechniek aan de achterzijde, wat zorgt voor een waterig effect. Hier zijn de teksten op gemaakt en een illustratie van orchidee. Daaronder, tussen de gebogen pilaren, is een waterschaal gemaakt voor de vogels. De twee vogeltjes van brons maken het beeld compleet en zorgen met de andere decoraties voor een romantische uitstraling. Op het liggende deel is veel ruimte gelaten voor beplanting. Omdat dit stuk in drie vakken is ingedeeld is het ook mogelijk om één deel te bedekken met bijvoorbeeld grind of boomschors.
Glas
Glas is op veel manieren te bewerken en te kleuren, waardoor het mogelijk is om een unieke uitstraling te creëren. Glas is duurzaam.