Grafkruis van gietijzer

Dit kruis van gietijzer is meer dan 100 jaar oud en komt uit Frankrijk. Het kruis heeft inmiddels een beschermende roestlaag gekregen, waardoor het nog jaren goed blijft. Erg bijzonder zijn de aangebrachte decoraties in de vorm van bloemen en een beelt... lees meer >

Alles over dit gedenkteken

Eigenschappen

Product 33961
Artikelnummer Persoonlijk en uniek
Collectie Beelden en Symbolen, Bijzonder persoonlijk, Christelijk, Kruis
Cultuur Christelijk
Geloof Christus
Graftype Enkel
Kleur Bruin, Groen
Natuursteen kleuren Groen
Productgroep Grafmonumenten
Subtype Enkel staand, Staande steen zonder vloer
Symboliek Kruis
Vorm Kruis
Vormgeving Bijzonder persoonlijk, Kruis vormgeving

Productomschrijving

Dit kruis van gietijzer is meer dan 100 jaar oud en komt uit Frankrijk. Het kruis heeft inmiddels een beschermende roestlaag gekregen, waardoor het nog jaren goed blijft. Erg bijzonder zijn de aangebrachte decoraties in de vorm van bloemen en een beeltenis van Jezus.
Beelden en Symbolen
Door het gebruik van beelden of symbolen kunt u het gedenkteken personaliseren. Denk hierbij aan het toepassen van religieuze symbolen, maar ook het gebruik van symbolische weergave van een hobby. Ook woorden als 'verbintenis'  en 'liefde' zijn prachtig symbolisch weer te geven door bijvoorbeeld gebruik te maken van beelden met personages in een specifieke houding of setting.

Grafmonumenten

Een grafmonument maken wij altijd op maat. Op die manier kunnen we echt iets unieks creëren dat past bij uw wensen en budget, maar ook voldoet aan de richtlijnen van de begraafplaats. Dat betekent ook dat we dit grafmonument naar uw wensen kunnen aanpassen.