Grafkunst gedenkteken met oneinigheidssymbool

Een bijzonder en uniek gedenkteken, waarbij is uitgegaan van het aangeleverde ontwerp door de familie. Op basis van dit ontwerp is het glaskunstwerk gemaakt van het oneindigheidssymbool. Hiervoor is een speciale glasbewerkingstechniek gebruikt, waarbij... lees meer >
persoonlijk advies
Wilt u advies? Bel ons op 0481 - 371 333.
We voorzien u graag van advies.

Alles over dit gedenkteken

Eigenschappen

Product 34104
Collectie Beelden en Symbolen, Bijzonder persoonlijk, Jong en eigentijds, Kleurrijk, Kunstenaars, Leisteen, Met bijzondere betekenis, Onderhoudsvrij, Zuilen
Graftype Enkel
Kleur Blauw, Kleurrijk
Materiaal Glas, Leisteen, Ruwe steen
Natuursteen kleuren Blauw
Productsoort Ruwe steen
Subtype Enkel staand, Staande steen zonder vloer

Productomschrijving

Een bijzonder en uniek gedenkteken, waarbij is uitgegaan van het aangeleverde ontwerp door de familie. Op basis van dit ontwerp is het glaskunstwerk gemaakt van het oneindigheidssymbool. Hiervoor is een speciale glasbewerkingstechniek gebruikt, waarbij meerdere stukken gekleurd glas met elkaar worden versmolten. Het kleurrijke kunstwerk wordt gedragen door twee ruwe zuilen van leisteen die elk een unieke vorm hebben. Slechts een klein bronzen plaatje op de rechter zuil bevat naam en datums en draagt zo op een heel ingetogen manier bij aan de identiteit van het gedenkteken.

Beelden en Symbolen
Door het gebruik van beelden of symbolen kunt u het gedenkteken personaliseren. Denk hierbij aan het toepassen van religieuze symbolen, maar ook het gebruik van symbolische weergave van een hobby. Ook woorden als 'verbintenis'  en 'liefde' zijn prachtig symbolisch weer te geven door bijvoorbeeld gebruik te maken van beelden met personages in een specifieke houding of setting.

Kunstenaars
Grafkunst is er in vele vormen. Van een klein ornament als decoratie tot een compleet grafmonument dat als een kunstwerk is ontworpen. We laten u laten dat gedenktekens ook vanuit een design- of kunstenaars oogpunt ontworpen kunnen worden en dat veelal een bepaalde symboliek hieraan ten grondslag ligt. Wij werken samen met verschillende kunstenaars die in ieder gewenst materiaal een vorm van kunst voor u kunnen ontwerpen.

Glas
Glas is op veel manieren te bewerken en te kleuren, waardoor het mogelijk is om een unieke uitstraling te creëren. Glas is duurzaam.