Coronavirus: hoe gaan we er bij Den Hollandsche mee om?  meer informatie

Grafmonument met RVS

Sierlijk grafmonument met een RVS decoratie-element op de letterplaat. Op het RVS is een afbeelding van een boom gelaserd. U kunt er ook voor kiezen een andere afbeelding op het RVS te laten laseren.

Vanwege gewijzigde milieu wetgeving is ... lees meer >

Alles over dit gedenkteken

Eigenschappen

Product 3518
Bewerking Lasergravure
Bloem, plant of boom Boom/blad decoratie 2d
Catalogus Grafmonumenten
Collectie Modern, Natuursteen, RVS, Staande steen met vloer
Diverse tags Rechthoekig
Graftype Enkele grafsteen - met vloer
Kleur Antraciet, Grijs
Materiaal Natuursteen, RVS
Natuursteen kleuren Antraciet
Productsoort Fotoartikel
Uitvoering Staande steen met vloer
Vorm Rechthoekig
Vormgeving Rechthoekig

Productomschrijving

Sierlijk grafmonument met een RVS decoratie-element op de letterplaat. Op het RVS is een afbeelding van een boom gelaserd. U kunt er ook voor kiezen een andere afbeelding op het RVS te laten laseren.

Vanwege gewijzigde milieu wetgeving is de procedure voor RVS gravures veranderd waardoor we geen garantie kunnen geven op de gravure. Een alternatief voor RVS is een print op aluminium.
Grafmonumenten

Een grafmonument maken wij altijd op maat. Op die manier kunnen we echt iets unieks creëren dat past bij uw wensen en budget, maar ook voldoet aan de richtlijnen van de begraafplaats. Dat betekent ook dat we dit grafmonument naar uw wensen kunnen aanpassen.Natuursteen


RVS

RVS staat voor “Roest Vast Staal” en staat bekend als een zeer duurzaam materiaal. De fraaie metaalkleur geeft RVS een heel eigentijdse en vaak ook stoere uitstraling. Het bijzondere van dit materiaal is dat we er veel creatieve en persoonlijke ontwerpen mee kunnen maken.Enkele grafsteen - met vloer

Enkele grafmonumenten of grafstenen zoals deze zijn ontworpen voor een enkel breed graf. Hoewel deze grafmonumenten enkel breed zijn, kan het graf wel 2 of 3 diep zijn en dus plaats bieden aan meerdere personen. Afhankelijk van de ruimte voor de belettering kan een enkel grafmonument dus prima plaats bieden aan meerdere namen en opschriften.