Grafmonument met rivier van glas

De mogelijkheden van glas zijn eindeloos. In dit moderne en eigentijdse grafmonument is glas op twee verschillende manieren toegepast. Elk met een een andere bewerking. In de dekplaat van het liggende gedeelte is een golvende strook uitgespaard en inge... lees meer >
persoonlijk advies
Wilt u advies? Bel ons op 0481 - 371 333.
We voorzien u graag van advies.

Alles over dit gedenkteken

Eigenschappen

Product 32250
Collectie Jong en eigentijds, Kleurrijk, Modern
Dieren Vogel
Graftype Enkele grafsteen - met vloer
Kleur Blauw, Kleurrijk
Liggende deel Natuursteen, Rivier
Materiaal Glas
Productsoort Glazen foto
Staande deel Glas
Subtype Staande steen met vloer

Productomschrijving

De mogelijkheden van glas zijn eindeloos. In dit moderne en eigentijdse grafmonument is glas op twee verschillende manieren toegepast. Elk met een een andere bewerking. In de dekplaat van het liggende gedeelte is een golvende strook uitgespaard en ingelegd met samengesmolten glas in verschillende blauwtinten. Hierdoor ontstaat een indrukwekkende meanderende rivier. Door de matte afwerking van de dekplaat, komt het glas extra goed tot zijn recht in het totale grafmonument. Het tweede element van glas is de letterplaat. Dit is een glasprint, waarbij de afbeelding door de nabestaanden is aangeleverd en in samenwerking met onze grafische afdeling een mooie compositie is gemaakt. Twee RVS steunen houden de glazen letterplaat stevig op zijn plek. Een duurzaam geheel, want door de gebruikte glasbewerkingen, blijven de opschriften, afbeeldingen en kleuren nog lang sprankelend en mooi.

Enkele grafsteen - met vloer

Enkele grafmonumenten of grafstenen zoals deze zijn ontworpen voor een enkel breed graf. Hoewel deze grafmonumenten enkel breed zijn, kan het graf wel 2 of 3 diep zijn en dus plaats bieden aan meerdere personen. Afhankelijk van de ruimte voor de belettering kan een enkel grafmonument dus prima plaats bieden aan meerdere namen en opschriften.

Glas
Glas is op veel manieren te bewerken en te kleuren, waardoor het mogelijk is om een unieke uitstraling te creëren. Glas is duurzaam.