Grafmonument met rivier van glas

De mogelijkheden van glas zijn eindeloos. In dit moderne en eigentijdse grafmonument is glas op twee verschillende manieren toegepast. Elk met een een andere bewerking. In de dekplaat van het liggende gedeelte is een golvende strook uitgespaard en inge... lees meer >

Alles over dit gedenkteken

Eigenschappen

Product 32250
Catalogus Grafmonumenten
Collectie Jong en eigentijds, Modern
Dieren Vogel
Graftype Enkel
Kleur Blauw
Materiaal Glas
Natuurlijk Rivier
Productsoort Glazen foto
Symboliek Foto

Productomschrijving

De mogelijkheden van glas zijn eindeloos. In dit moderne en eigentijdse grafmonument is glas op twee verschillende manieren toegepast. Elk met een een andere bewerking. In de dekplaat van het liggende gedeelte is een golvende strook uitgespaard en ingelegd met samengesmolten glas in verschillende blauwtinten. Hierdoor ontstaat een indrukwekkende meanderende rivier. Door de matte afwerking van de dekplaat, komt het glas extra goed tot zijn recht in het totale grafmonument. Het tweede element van glas is de letterplaat. Dit is een glasprint, waarbij de afbeelding door de nabestaanden is aangeleverd en in samenwerking met onze grafische afdeling een mooie compositie is gemaakt. Twee RVS steunen houden de glazen letterplaat stevig op zijn plek. Een duurzaam geheel, want door de gebruikte glasbewerkingen, blijven de opschriften, afbeeldingen en kleuren nog lang sprankelend en mooi.
Glas
Glas is op veel manieren te bewerken en te kleuren, waardoor het mogelijk is om een unieke uitstraling te creëren. Glas is duurzaam.

Foto
Maak uw gedenkteken persoonlijk door de toevoeg van een foto. Het maakt de grafsteen direct herkenbaar en roept mooie herinneringen op. Onze grafische afdeling kan u helpen met de eventuele bewerking van uw fotomateriaal.