Moderne grafsteen met twee glazen letterplaten

Door moderne en eenvoudige dekplaat te gebruiken, gaat er meer aandacht uit naar de letterplaat. In deze grafsteen is de dekplaat van donkergrijs natuursteen, met daarop een lantaarntje dat zorgt voor warmte en geborgenheid. Als letterplaten zijn er tw... lees meer >

Alles over dit gedenkteken

Eigenschappen

Product 33687
Architectuur Brug
Catalogus Grafmonumenten
Collectie Jong en eigentijds, Met bijzondere betekenis, Modern, Onderhoudsvrij
Glas Blauw
Graftype Enkel
Kleur Blauw, Grijs
Materiaal Glas
Productsoort Lantaarn

Productomschrijving

Door moderne en eenvoudige dekplaat te gebruiken, gaat er meer aandacht uit naar de letterplaat. In deze grafsteen is de dekplaat van donkergrijs natuursteen, met daarop een lantaarntje dat zorgt voor warmte en geborgenheid. Als letterplaten zijn er twee glazen panelen gemaakt. Deze zijn iets gebogen en dat zorgt voor een speels effect.De achterste glasplaat is blauw en bijna ondoorzichtig gemaakt. Hierdoor is de illustratie van de moderne hangbrug van Millau goed te zien. Rechts daarvoor staat de doorzichtige letterplaat met daarop de naam en opschriften. Deze maakt qua achtergrond natuurlijk deels gebruik van de blauwe glasplaat die er schuin achter staat, waardoor de tekst ook goed te lezen is. Als extra detail is er ook een klein vlindertje van glas onder bij de twee glazen letterplaten toegevoegd.
Glas
Glas is op veel manieren te bewerken en te kleuren, waardoor het mogelijk is om een unieke uitstraling te creëren. Glas is duurzaam.