Grafmonument met twee zuilen van natuursteen

Door het natuursteen te polijsten geven de vlokken in het materiaal prachtige schitteringen. Op het glas zijn met een speciale waastechniek een zon en zijn stralen afgebeeld. De beide zuilen accentueren deze glasplaat.Enkele grafmonumenten of grafstene... lees meer >

Alles over dit gedenkteken

Eigenschappen

Product 24688
Artikelnummer 14169
Collectie Exclusief, Zuilen
Diverse tags Mag weg
Graftype Enkele grafsteen - met vloer
Kleur Blauw, Grijs
Liggende deel Natuursteen
Materiaal Glas, Natuursteen
Natuurlijk Zon
Natuursteen kleuren Grijs
Onderdeel Zuilen
Persoonlijke toevoeging Afbeelding - glas
Productgroep Grafmonumenten
Staande deel Natuursteen en glas
Subtype Staande steen met vloer
Symboliek Zon
Vormgeving Zuilen

Productomschrijving

Door het natuursteen te polijsten geven de vlokken in het materiaal prachtige schitteringen. Op het glas zijn met een speciale waastechniek een zon en zijn stralen afgebeeld. De beide zuilen accentueren deze glasplaat.
Enkele grafsteen - met vloer

Enkele grafmonumenten of grafstenen zoals deze zijn ontworpen voor een enkel breed graf. Hoewel deze grafmonumenten enkel breed zijn, kan het graf wel 2 of 3 diep zijn en dus plaats bieden aan meerdere personen. Afhankelijk van de ruimte voor de belettering kan een enkel grafmonument dus prima plaats bieden aan meerdere namen en opschriften.Glas
Glas is op veel manieren te bewerken en te kleuren, waardoor het mogelijk is om een unieke uitstraling te creëren. Glas is duurzaam.

Natuursteen


Grafmonumenten

Een grafmonument maken wij altijd op maat. Op die manier kunnen we echt iets unieks creëren dat past bij uw wensen en budget, maar ook voldoet aan de richtlijnen van de begraafplaats. Dat betekent ook dat we dit grafmonument naar uw wensen kunnen aanpassen.