Grafmonument met twee zuilen van natuursteen

Door het natuursteen te polijsten geven de vlokken in het materiaal prachtige schitteringen. Op het glas zijn met een speciale waastechniek een zon en zijn stralen afgebeeld. De beide zuilen accentueren deze glasplaat.Een grafmonument maken wij altijd ... lees meer >

Alles over dit gedenkteken

Eigenschappen

Product 24688
Catalogus Grafmonumenten
Collectie Exclusief, Glas, Natuursteen, Staande steen met vloer, Zuilen
Graftype Enkele grafsteen - met vloer
Kleur Blauw, Grijs
Materiaal Glas, Natuursteen
Natuurlijk Zon
Natuursteen kleuren Grijs
Onderdeel Zuilen
Overbodige tags Mag weg
Persoonlijke toevoeging Afbeelding - glas
Symboliek Zon
Uitvoering Staande steen met vloer
Vormgeving Zuilen

Productomschrijving

Door het natuursteen te polijsten geven de vlokken in het materiaal prachtige schitteringen. Op het glas zijn met een speciale waastechniek een zon en zijn stralen afgebeeld. De beide zuilen accentueren deze glasplaat.
Grafmonumenten

Een grafmonument maken wij altijd op maat. Op die manier kunnen we echt iets unieks creëren dat past bij uw wensen en budget, maar ook voldoet aan de richtlijnen van de begraafplaats. Dat betekent ook dat we dit grafmonument naar uw wensen kunnen aanpassen.Glas
Glas is op veel manieren te bewerken en te kleuren, waardoor het mogelijk is om een unieke uitstraling te creëren. Glas is duurzaam.

Natuursteen


Enkele grafsteen - met vloer

Enkele grafmonumenten of grafstenen zoals deze zijn ontworpen voor een enkel breed graf. Hoewel deze grafmonumenten enkel breed zijn, kan kan graf wel 2 of 3 diep zijn en dus plaats bieden aan meerdere personen. Afhankelijk van de ruimte voor de belettering kan een enkel grafmonument dus prima plaats bieden aan meerdere namen en opschriften.