Grafmonument ruw en gepolijst met hartvorm

Grafmonument ruw en gepolijst met hartvorm foto 1
Grafmonument met een hartvorm. Ook de bloemsparing is gemaakt in de vorm van een hart. De gezandstraalde golvende vorm verbindt de beide harten.Een grafmonument uit de collectie ‘eenvoudig tot bijzonder’ kan in de basis eenvoudig van ontwerp zijn, maar... lees meer >

Alles over dit gedenkteken

Eigenschappen

Product 4850
Collectie Eenvoudig tot bijzonder, Golfkop, Hartvormige lettersteen, Lichte grafstenen
Graftype Enkele grafsteen - met vloer
Kleur licht, Roze
Liggende deel Kleine uitsparing, Natuursteen
Materiaal Natuursteen
Natuursteen kleuren Roze
Staande deel Natuursteen
Subtype Staande steen met vloer

Productomschrijving

Grafmonument met een hartvorm. Ook de bloemsparing is gemaakt in de vorm van een hart. De gezandstraalde golvende vorm verbindt de beide harten.

Eenvoudig tot bijzonder

Een grafmonument uit de collectie ‘eenvoudig tot bijzonder’ kan in de basis eenvoudig van ontwerp zijn, maar qua materiaal, accessoires, afwerking en persoonlijke elementen zo ingetogen of expressief vormgegeven kunnen worden als u wilt. Het is altijd mogelijk om grafstenen naar wens aan te passen om zo tot een geheel persoonlijk ontwerp te komen.

Lichte grafstenen

Er zijn talloze natuursteensoorten. Iedere steensoort met haar eigen specifieke eigenschappen en uitstraling. Ons assortiment natuursteen soorten bevat ook vele soorten licht natuursteen. Omdat licht natuursteen poreuzer is dan donker natuursteen trekt vocht en vuil meer in het steen. Licht natuursteen vereist daarom regelmatig onderhoud. Met een speciaal impregneermiddel kunnen we het intrekken van vocht en vuil beperken waardoor de steensoort langer mooi blijft.

Enkele grafsteen - met vloer

Enkele grafmonumenten of grafstenen zoals deze zijn ontworpen voor een enkel breed graf. Hoewel deze grafmonumenten enkel breed zijn, kan het graf wel 2 of 3 diep zijn en dus plaats bieden aan meerdere personen. Afhankelijk van de ruimte voor de belettering kan een enkel grafmonument dus prima plaats bieden aan meerdere namen en opschriften.

Natuursteen