Grafsteen Boekvorm

Het opengeslagen boek als grafmonument beeldt het boek des levens uit. Het boek waarin alle daden van de overledene zijn opgetekend. In dit korte monument is de grafsteen in boekvorm gemaakt van een natuursteen met een heel lichte olijfgroene tint en f... lees meer >
persoonlijk advies
Wilt u advies? Bel ons op 0481 - 371 333.
We voorzien u graag van advies.

Alles over dit gedenkteken

Eigenschappen

Product 32368
Collectie Beelden en Symbolen, Bijzonder persoonlijk, Boeken, harten en kussens, Christelijk, Eenvoudig tot bijzonder, Met bijzondere betekenis, Onderhoudsvrij, Urnenplaten
Graftype Algemeen
Kleur Grijs, Groen
Materiaal Natuursteen
Natuursteen kleuren Grijs, Groen

Productomschrijving

Het opengeslagen boek als grafmonument beeldt het boek des levens uit. Het boek waarin alle daden van de overledene zijn opgetekend. In dit korte monument is de grafsteen in boekvorm gemaakt van een natuursteen met een heel lichte olijfgroene tint en fijne kleurstructuur. Omdat alle randen een licht facet hebben gekregen, heeft de steen een zachte uitstraling. In het opengeslagen boek is op de linkerbladzijde een persoonlijke tekst aangebracht en op de rechterbladzijde een tekening dat is aangeleverd door de nabestaanden. De mensen van onze grafische afdeling kunnen op een creatieve, maar secure wijze de, door nabestaanden aangeleverde, afbeeldingen of foto's vertalen naar een prachtige afbeelding op het monument.

Beelden en Symbolen
Door het gebruik van beelden of symbolen kunt u het gedenkteken personaliseren. Denk hierbij aan het toepassen van religieuze symbolen, maar ook het gebruik van symbolische weergave van een hobby. Ook woorden als 'verbintenis'  en 'liefde' zijn prachtig symbolisch weer te geven door bijvoorbeeld gebruik te maken van beelden met personages in een specifieke houding of setting.

Eenvoudig tot bijzonder

Een grafmonument uit de collectie ‘eenvoudig tot bijzonder’ kan in de basis eenvoudig van ontwerp zijn, maar qua materiaal, accessoires, afwerking en persoonlijke elementen zo ingetogen of expressief vormgegeven kunnen worden als u wilt. Het is altijd mogelijk om grafstenen naar wens aan te passen om zo tot een geheel persoonlijk ontwerp te komen. Een simpele grafsteen toont schoonheid in eenvoud en is ingetogen van karakter.

Natuursteen

Natuursteen is misschien wel het bekendste materiaal voor het gebruik in grafstenen. De natuurlijke schoonheid en grote variatie in soorten en kleuren in combinatie met een goed esthetisch ontwerp maken dat we met natuursteen een heel persoonlijk gedenkteken kunnen maken. Omdat het materiaal zo goed bestand is tegen de elementen geven wij tot 20 jaar garantie op veel natuursteensoorten.