Grafsteen abstract

Grafsteen abstract foto 1
Abstracte grafsteen met een kruisvorm. De ronde vorm is van kalksteen natuursteen. Het ontwerp is gebaseerd op een kunstwerk.Grafkunst is er in vele vormen. Van een klein ornament als decoratie tot een compleet grafmonument dat als een kunstwerk is ont... lees meer >

Alles over dit gedenkteken

Eigenschappen

Product 18263
Collectie Bijzonder persoonlijk, Kunstenaars, Lichte grafstenen, Met bijzondere betekenis
Graftype Enkele grafsteen - met vloer
Kleur Grijs, licht, Wit
Liggende deel Geheel beplanting, Natuursteen
Materiaal Natuursteen
Natuursteen kleuren Wit/gebroken wit
Staande deel Natuursteen
Subtype Staande steen met vloer

Productomschrijving

Abstracte grafsteen met een kruisvorm. De ronde vorm is van kalksteen natuursteen. Het ontwerp is gebaseerd op een kunstwerk.

Kunstenaars
Grafkunst is er in vele vormen. Van een klein ornament als decoratie tot een compleet grafmonument dat als een kunstwerk is ontworpen. We laten u laten dat gedenktekens ook vanuit een design- of kunstenaars oogpunt ontworpen kunnen worden en dat veelal een bepaalde symboliek hieraan ten grondslag ligt. Wij werken samen met verschillende kunstenaars die in ieder gewenst materiaal een vorm van kunst voor u kunnen ontwerpen.

Lichte grafstenen

Er zijn talloze natuursteensoorten. Iedere steensoort met haar eigen specifieke eigenschappen en uitstraling. Ons assortiment natuursteen soorten bevat ook vele soorten licht natuursteen. Omdat licht natuursteen poreuzer is dan donker natuursteen trekt vocht en vuil meer in het steen. Licht natuursteen vereist daarom regelmatig onderhoud. Met een speciaal impregneermiddel kunnen we het intrekken van vocht en vuil beperken waardoor de steensoort langer mooi blijft.

Enkele grafsteen - met vloer

Enkele grafmonumenten of grafstenen zoals deze zijn ontworpen voor een enkel breed graf. Hoewel deze grafmonumenten enkel breed zijn, kan het graf wel 2 of 3 diep zijn en dus plaats bieden aan meerdere personen. Afhankelijk van de ruimte voor de belettering kan een enkel grafmonument dus prima plaats bieden aan meerdere namen en opschriften.

Natuursteen