Grafsteen glas

Grafsteen glas foto 1
Glazen grafsteen met een grafbedekking van keien. Het glas heeft hier een blauwe tint gekregen zodat de kleuren in de staande glasplaat ondersteund worden.De natuur levert ons de mooiste materialen, vormen en kleuren. Een gevonden stuk steen, een booms... lees meer >

Alles over dit gedenkteken

Eigenschappen

Product 19334
Collectie Natuurlijk
Graftype Enkel
Kleur Blauw
Materiaal Glas
Symboliek Foto

Productomschrijving

Glazen grafsteen met een grafbedekking van keien. Het glas heeft hier een blauwe tint gekregen zodat de kleuren in de staande glasplaat ondersteund worden.
Natuurlijk
De natuur levert ons de mooiste materialen, vormen en kleuren. Een gevonden stuk steen, een boomstam dat in de loop van miljoenen jaren is versteend of een fraai stuk hout. Daar maken we graag gebruik van. Natuurlijke gedenktekens zijn er in veel verschillende vormen en uitvoeringen. In onze collectie vindt u zowel gedenktekens die enkel en alleen uit puur natuurlijke materialen bestaan als natuurlijke gedenktekens die geïnspireerd zijn op de natuur.

Glas
Glas is op veel manieren te bewerken en te kleuren, waardoor het mogelijk is om een unieke uitstraling te creëren. Glas is duurzaam.