Grafsteen met RVS accessoires

Grafsteen met RVS accessoires foto 1
Deze grafsteen van gezoet zwart graniet is voorzien van RVS accessoires. Op de letterplaat is een persoonlijke foto gebruikt.Enkele grafmonumenten of grafstenen zoals deze zijn ontworpen voor een enkel breed graf. Hoewel deze grafmonumenten enkel breed... lees meer >
persoonlijk advies
Wilt u advies? Bel ons op 0481 - 371 333.
We voorzien u graag van advies.

Alles over dit gedenkteken

Eigenschappen

Product 5344
Collectie Met bijzondere betekenis, Modern
Graftype Enkele grafsteen - met vloer
Kleur Antraciet, donker, Grijs, Zwart
Liggende deel Gedeeltelijk beplanting, Natuursteen
Materiaal Glas, Natuursteen, RVS
Natuursteen kleuren Antraciet, Zwart
Staande deel Natuursteen en glas
Subtype Staande steen met vloer

Productomschrijving

Deze grafsteen van gezoet zwart graniet is voorzien van RVS accessoires. Op de letterplaat is een persoonlijke foto gebruikt.

Enkele grafsteen - met vloer

Enkele grafmonumenten of grafstenen zoals deze zijn ontworpen voor een enkel breed graf. Hoewel deze grafmonumenten enkel breed zijn, kan het graf wel 2 of 3 diep zijn en dus plaats bieden aan meerdere personen. Afhankelijk van de ruimte voor de belettering kan een enkel grafmonument dus prima plaats bieden aan meerdere namen en opschriften.

Glas
Glas is op veel manieren te bewerken en te kleuren, waardoor het mogelijk is om een unieke uitstraling te creëren. Glas is duurzaam.

Natuursteen
RVS

RVS staat voor “Roest Vast Staal” en staat bekend als een zeer duurzaam materiaal. De fraaie metaalkleur geeft RVS een heel eigentijdse en vaak ook stoere uitstraling. Het bijzondere van dit materiaal is dat we er veel creatieve en persoonlijke ontwerpen mee kunnen maken.