Grafsteen met bronzen vogel

Grafsteen met bronzen vogel foto 1
Grafsteen met veel aandacht voor de bronzen vogel. Op de grafsteen is alle ruimte voor de eventuele tekst.Door het gebruik van beelden of symbolen kunt u het gedenkteken personaliseren. Denk hierbij aan het toepassen van religieuze symbolen, maar ook h... lees meer >
persoonlijk advies
Wilt u advies? Bel ons op 0481 - 371 333.
We voorzien u graag van advies.

Alles over dit gedenkteken

Eigenschappen

Product 19852
Collectie Beelden en Symbolen, Bijzonder persoonlijk, Onderhoudsvrij, Zuilen
Dieren Dieren 3d, Vogel
Graftype Enkel
Kleur Beige, Bruin
Materiaal Brons, Natuursteen
Natuursteen kleuren Beige/licht bruin
Staande deel Natuursteen
Subtype Enkel staand, Staande steen zonder vloer

Productomschrijving

Grafsteen met veel aandacht voor de bronzen vogel. Op de grafsteen is alle ruimte voor de eventuele tekst.

Beelden en Symbolen
Door het gebruik van beelden of symbolen kunt u het gedenkteken personaliseren. Denk hierbij aan het toepassen van religieuze symbolen, maar ook het gebruik van symbolische weergave van een hobby. Ook woorden als 'verbintenis'  en 'liefde' zijn prachtig symbolisch weer te geven door bijvoorbeeld gebruik te maken van beelden met personages in een specifieke houding of setting.

Brons
Brons heeft een fraaie uitstraling en is verkrijgbaar in meerdere kleurtinten door de toepassing van een patinabad. Bij langdurige blootstelling aan de buitenlucht kan het materiaal verkleuren. Dit is een natuurlijk proces, maar het materiaal behoudt wel zijn unieke uitstraling.

Natuursteen

Natuursteen is misschien wel het bekendste materiaal voor het gebruik in grafstenen. De natuurlijke schoonheid en grote variatie in soorten en kleuren in combinatie met een goed esthetisch ontwerp maken dat we met natuursteen een heel persoonlijk gedenkteken kunnen maken. Omdat het materiaal zo goed bestand is tegen de elementen geven wij tot 20 jaar garantie op veel natuursteensoorten.