Grafsteen met foto op glas

Grafsteen met foto op glas foto 1
Grafsteen met glas in een strakke vormgeving. Op de natuurstenen zuil is nog een persoonlijke tekst aangebracht, wat een extra persoonlijke tint geeft.Enkele grafmonumenten of grafstenen zoals deze zijn ontworpen voor een enkel breed graf. Hoewel deze ... lees meer >

Alles over dit gedenkteken

Eigenschappen

Product 21642
Artikelnummer Maatwerk, Persoonlijk en uniek
Bewerking Lasergravure
Collectie Zuilen
Graftype Enkele grafsteen - met vloer
Kleur Blauw
Materiaal Glas
Onderdeel Zuilen
Persoonlijke toevoeging Persoonlijke foto - glas
Productgroep Grafmonumenten
Staande deel Natuursteen en glas
Subtype Staande steen zonder vloer
Vormgeving Zuilen

Productomschrijving

Grafsteen met glas in een strakke vormgeving. Op de natuurstenen zuil is nog een persoonlijke tekst aangebracht, wat een extra persoonlijke tint geeft.
Enkele grafsteen - met vloer

Enkele grafmonumenten of grafstenen zoals deze zijn ontworpen voor een enkel breed graf. Hoewel deze grafmonumenten enkel breed zijn, kan het graf wel 2 of 3 diep zijn en dus plaats bieden aan meerdere personen. Afhankelijk van de ruimte voor de belettering kan een enkel grafmonument dus prima plaats bieden aan meerdere namen en opschriften.Glas
Glas is op veel manieren te bewerken en te kleuren, waardoor het mogelijk is om een unieke uitstraling te creëren. Glas is duurzaam.

Grafmonumenten

Een grafmonument maken wij altijd op maat. Op die manier kunnen we echt iets unieks creëren dat past bij uw wensen en budget, maar ook voldoet aan de richtlijnen van de begraafplaats. Dat betekent ook dat we dit grafmonument naar uw wensen kunnen aanpassen.