Coronavirus: hoe gaan we er bij Den Hollandsche mee om?  meer informatie

Grafsteen met glas

Grafsteen met glas foto 1
Grafsteen met glas en vlinders van roestvast staal. Op de letterplaat is een notenbalk gezandstraald. De rvs graflantaarn maakt het een harmonieus geheel.Een grafmonument maken wij altijd op maat. Op die manier kunnen we echt iets unieks creëren dat pa... lees meer >

Alles over dit gedenkteken

Eigenschappen

Product 18806
Catalogus Grafmonumenten
Collectie Glas, Modern, Staande steen met vloer
Dieren Vlinder
Graftype Enkele grafsteen - met vloer
Kleur Antraciet, Grijs
Materiaal Glas
Muziek Muzieknoot
Natuursteen kleuren Antraciet
Uitvoering Staande steen met vloer

Productomschrijving

Grafsteen met glas en vlinders van roestvast staal. Op de letterplaat is een notenbalk gezandstraald. De rvs graflantaarn maakt het een harmonieus geheel.
Grafmonumenten

Een grafmonument maken wij altijd op maat. Op die manier kunnen we echt iets unieks creëren dat past bij uw wensen en budget, maar ook voldoet aan de richtlijnen van de begraafplaats. Dat betekent ook dat we dit grafmonument naar uw wensen kunnen aanpassen.Glas
Glas is op veel manieren te bewerken en te kleuren, waardoor het mogelijk is om een unieke uitstraling te creëren. Glas is duurzaam.

Enkele grafsteen - met vloer

Enkele grafmonumenten of grafstenen zoals deze zijn ontworpen voor een enkel breed graf. Hoewel deze grafmonumenten enkel breed zijn, kan kan graf wel 2 of 3 diep zijn en dus plaats bieden aan meerdere personen. Afhankelijk van de ruimte voor de belettering kan een enkel grafmonument dus prima plaats bieden aan meerdere namen en opschriften.