Grafsteen olijfgroen met twee harten

Het lijkt als of deze grafsteen is gemaakt van twee soorten natuursteen. In werkelijkheid gaat het hier om één soort. Deze natuursteensoort heeft een warme olijfgroene kleur, vermengd met grijs en heeft zo een eigentijdse uitstraling. Het... lees meer >

Alles over dit gedenkteken

Eigenschappen

Product 33438
Catalogus Grafmonumenten
Collectie Eenvoudig tot bijzonder
Graftype Enkel
Kleur Grijs, Groen
Letterplaat Golfkop
Onderdeel Letterplaat
Symboliek Hart

Productomschrijving

Het lijkt als of deze grafsteen is gemaakt van twee soorten natuursteen. In werkelijkheid gaat het hier om één soort. Deze natuursteensoort heeft een warme olijfgroene kleur, vermengd met grijs en heeft zo een eigentijdse uitstraling. Het kleurverschil tussen de linker- en rechterzijde komt door de afwerking. Het linkerdeel is licht gepolijst zodat de afwerking glad, maar niet helemaal glanzend is. De rechterzijde is ruwer afwerkt, waardoor de kleur lichter wordt. De buitenste randen zijn zelfs ruw gehakt, voor een natuurlijker effect. Het staande gedeelte heeft een vriendelijk golvende bovenzijde, waarbij de letters in de steen zijn gegraveerd en vervolgens ingeschilderd. In de lettersteen is op een speelse manier de vorm van een hart uitgespaard en deze hartvorm komt ook terug op het liggende deel. Hier dient het hart als een bloemvak.
Eenvoudig tot bijzonder

Een grafmonument uit de collectie ‘eenvoudig tot bijzonder’ kan in de basis eenvoudig van ontwerp zijn, maar qua materiaal, accessoires, afwerking en persoonlijke elementen zo ingetogen of expressief vormgegeven kunnen worden als u wilt. Het is altijd mogelijk om grafstenen naar wens aan te passen om zo tot een geheel persoonlijk ontwerp te komen.