Grafzerk met druppelstenen

De gestapelde druppelstenen staan symbool voor een leven in balans. Het serene beeld wordt versterkt door de strakke vormgeving van de zerk en de moderne, RVS belettering.

Natuursteen is misschien wel het bekendste materiaal voor het gebru... lees meer >
persoonlijk advies
Wilt u advies? Bel ons op 0481 - 371 333.
We voorzien u graag van advies.

Alles over dit gedenkteken

Eigenschappen

Product 20178
Collectie Grafzerken, Modern, Onderhoudsvrij
Graftype Grafzerken
Liggende deel Gesloten dekplaat
Materiaal Natuursteen, RVS

Productomschrijving

De gestapelde druppelstenen staan symbool voor een leven in balans. Het serene beeld wordt versterkt door de strakke vormgeving van de zerk en de moderne, RVS belettering.Natuursteen

Natuursteen is misschien wel het bekendste materiaal voor het gebruik in grafstenen. De natuurlijke schoonheid en grote variatie in soorten en kleuren in combinatie met een goed esthetisch ontwerp maken dat we met natuursteen een heel persoonlijk gedenkteken kunnen maken. Omdat het materiaal zo goed bestand is tegen de elementen geven wij tot 20 jaar garantie op veel natuursteensoorten.

RVS

RVS staat voor “Roest Vast Staal” en staat bekend als een zeer duurzaam materiaal. De fraaie metaalkleur geeft RVS een heel eigentijdse en vaak ook stoere uitstraling. Het bijzondere van dit materiaal is dat we er veel creatieve en persoonlijke ontwerpen mee kunnen maken.