Grafzerk met een exclusieve uitstraling

Grafzerk met een exclusieve uitstraling foto 1
De meeste grafzerken hebben al een exclusieve uitstraling, maar door een optimale afwerking een een authentiek ontwerp valt dit grafmonument echt op tussen de andere grafzerken. Er is een hoogwaardige natuursteen gebruikt met een diep zwarte kleur. Omd... lees meer >
persoonlijk advies
Wilt u advies? Bel ons op 0481 - 371 333.
We voorzien u graag van advies.

Alles over dit gedenkteken

Eigenschappen

Product 34775
Collectie Christelijk, Exclusief, Grafzerken, Klassiek en traditioneel, Kruis, Robuust/groot
Graftype Familiegraf - met vloer, Grafzerken, Robuust/groot
Kleur Blauw, donker, Groen
Liggende deel Gesloten dekplaat
Materiaal Brons, Natuursteen
Natuursteen kleuren Blauw, Groen
Productsoort Lantaarn

Productomschrijving

De meeste grafzerken hebben al een exclusieve uitstraling, maar door een optimale afwerking een een authentiek ontwerp valt dit grafmonument echt op tussen de andere grafzerken. Er is een hoogwaardige natuursteen gebruikt met een diep zwarte kleur. Omdat het geheel gepolijst is, blijft deze diep zwarte kleur jarenlang mooi. De grafzerk is geplaatst op groot voetstuk dat uit twee lagen bestaat die trapsgewijs zijn gestapeld. De bovenzijde van de klassieke grafzerk is strak en ingetogen gehouden zodat er rust in het ontwerp blijft. De klassieke uitstraling wordt versterkt door de elegante verheven letters van brons. Daarbij is er ook een bronzen lantaarn toegevoegd die zorgt voor warmte en geborgenheid op de grafzerk.

Brons
Brons heeft een fraaie uitstraling en is verkrijgbaar in meerdere kleurtinten door de toepassing van een patinabad. Bij langdurige blootstelling aan de buitenlucht kan het materiaal verkleuren. Dit is een natuurlijk proces, maar het materiaal behoudt wel zijn unieke uitstraling.

Natuursteen

Natuursteen is misschien wel het bekendste materiaal voor het gebruik in grafstenen. De natuurlijke schoonheid en grote variatie in soorten en kleuren in combinatie met een goed esthetisch ontwerp maken dat we met natuursteen een heel persoonlijk gedenkteken kunnen maken. Omdat het materiaal zo goed bestand is tegen de elementen geven wij tot 20 jaar garantie op veel natuursteensoorten.